Velkomstbonussen op til 600 EUR + 500 FS
Modtag

Cashpoint – Danmark bookmaker anmeldelse

4.8/5
Plusser
 • Et stort udvalg af kampe, samt massevis af spil på den enkelte kamp. Også i forhold til de største på markedet er de konkurrencedygtige
 • Et nydeligt layout, der er nemt at navigere i, især i forhold til tidligere tider
 • Virkeligt god support på dansk, der svarer hurtigt via live chat
Minusser
 • En lidt omstændelig måde at lave velkomsttilbud på. Plads til forbedring, men dog gode, tilbagevendende tilbud
 • Ikke nogen app, hvilket kan være irriterende for nogle

Om Cashpoint bookmaker

Det følgende indhold er udelukkende redaktionelt og informativt. Bettingsider.tv er ikke arrangør af hasardspil af nogen art.

Cashpoint har været på det danske marked i en del år, og de har lige så stille arbejdet sig ind som en af de mest betroede bookmakere på det danske marked. Firmaet bag er fra Tyskland og er siden ankomsten i Danmark i 2012 gået igennem en del forvandlinger, der har gjort underværker for et før lidt skrantende varemærke. Et særligt træk ved dem, er at du finder dem fysisk rundt omkring i landet, hvor de både har et par hele spilbutikker samt licenser i en del forskellige kiosker. Du har sikkert set dem rundt omkring, men har du afprøvet dem på det seneste?

SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+

De fysiske butikker får dem til at skille sig ud fra næsten alle konkurrenter ud over Danske Spil, og det giver dem en særligt stor troværdighed, såvel som deres skarpe kundeservice er i toppen af poppen herhjemme.

I det følgende kan du læse lidt om, hvad de kan byde den kræsne danske spiller på, og det er faktisk en af de bedste bookmakere, du kan benytte dig af med dansk licens fra Spillemyndigheden.

Cashpoint, bettingsider.tv

SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+

 

Sådan opretter du dig ved Cashpoint bookmaker

Det er ganske ligetil at oprette dig som bruger hos Cashpoint, som det er de fleste steder. Du lægger ud med at klikke på Tilmeld, og skal som det første bekræfte din identitet med NemID. Det er hurtigere end på mange sider, men det skal jo gøres før eller siden.

Herefter skal du naturligvis indtaste dine forskellige personlige detaljer, og afslutningsvis huske at tilføje, at du gerne vil have en velkomstbonus til at lægge ud med, for hvem vil dog ikke det.

 

Ind- og udbetalinger hos Cashpoint

Du har fint med muligheder for at indsætte og trække penge ud, når du bruger Cashpoint bookmaker. VISA og Mastercard er klassiske, og derudover er der mulighed for at bruge Skrill, Neteller og selvfølgelig en bankoverførsel, hvis du ønsker dette. Vær dog her klar over, at det tager et par dage for en sådan at gå igennem, så brug ikke det, hvis du har travlt.

SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+

 

Cashpoint velkomstbonus

Cashpoint har naturligvis en velkomstbonus, men den er lidt atypisk, i og med at du kan få op til 5x 100 kroners freebet hos dem. Du får et 100 kroners freebet for hver 100 kroner, du begynder med at indsætte, det vil sige at hvis du for eksempel indsætter 200 kroner som det første, så vil du to uger i træk modtage et freebet på 100 kroner. Det er en lidt skæg måde at gøre det på, men omsætningskravet på at du skal omsætte dit indskud på en kupon med mindst to kampe til odds 1,50 gør det noget omstændeligt at forstå. Man kan opfordre dem til at finde på en mere ligetil løsning end dette.

Du skal derudover være opmærksom på, at du modtager en bonuskode pr. freebet som skal anvendes inden for en uge, ellers udløber denne. Dette er endnu et eksempel på, at man altid skal huske at læse de små ting i vilkår og betingelser, når man opretter en profil hos en ny bookmaker, ellers kan man hurtigt få håret i postkassen.

Udover din velkomstbonus, så kan trofaste kunder hos Cashpoint godt regne med tilbagevendende tilbud, der skal gøre det mere attraktivt at holde sig til hos dem. Alt i alt en god velkomst, man får hos tyskerne.

Cashpoint, bettingsider.tv

SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+

 

Cashpoint sportsbetting

Cashpoint er som nævnt i indledningen gået igennem et par forvandlinger igennem årene, og en ting er deres layout, der er blevet meget pænere og nemmere at navigere rundt. Mere afgørende er det store udbud af spil, de har fået. Før i tiden var det svært at finde spil på kampe i lavere ligaer, og selvom de stadig især har fokus på de europæiske ligaer, så er udbuddet blevet meget større, således at de nu kan spise kirsebær med de helt store. Du finder gode special odds på aktuelle kampe, og deres live betting er virkelig også blevet en god oplevelse.

De har dog ikke nogen app, så du skal bruge deres hjemmeside, når du spiller på mobilen, og det kan måske være forstyrrende for nogle. Alt i alt fungerer siden dog som den skal, og på de største kampe kan du virkeligt finde mange forskellige slags spil. Her er de blevet meget mere konkurrencedygtige.

Man kan tydeligt mærke, at det er et tysk firma, for grundigheden i antallet af kampe er virkeligt til at mærke, og hvis du er til live betting, så kan du også regne med et solidt udbud af væddemål her. Siden er meget responsiv, hvilket vil sige at dine spil bliver placeret lynhurtigt og uden for meget “tænketid”, hvilket kan være ganske irriterende hos mange af deres konkurrenter, ingen nævnt, ingen glemt.

SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+

 

Cashpoint Support

Cashpoint har et kontor med 50 ansatte i Danmark, og det kan man godt mærke på deres support, som også er blevet meget bedre i forhold til, hvordan det var i begyndelsen. De har live support hver dag i dagtimerne, og den foregår både hurtigt og på dansk, såvel som at de er meget behagelige at have med at gøre. Man kan godt mærke, at man taler med folk, der har det som fast arbejde, og ikke nogle tilfældige studerende på sidejob. Du skal dog bemærke, at om aftenen vil det som regel være en engelsk medarbejder, du kommer igennem til. Ønsker du at tilgå Cashpoint’s forretningsbetingelser kan du finde dem ved et tryk på følgende link.

Ratings
Samlet Bedømmelse
4.8/5
 • Tillid & Retfærdighed
  5/5
 • Spil & Software
  4/5
 • Bonusser og Kampagner
  5/5
 • Kundesupport
  5/5
Spilleranmeldelser
No reviews to show.