Velkomstbonussen op til 600 EUR + 500 FS
Modtag

Nye danske betting sider


Hvis der er et område indenfor spilleverden, som er i rivende udvikling, så er det sportsbetting-sektoren. Der dukker hele tiden nye danske betting sider og nye internationale betting sider op på det danske spillemarked, og det kan derfor til tider være svært at få et overblik over. I denne artikel giver vi derfor de spilleinteresserede læser et nærmere kig på det aktuelle sportsbetting-marked i Danmark.

Liste over nye betting sider

Rang Bookmaker Rating Bonus Få bonus
1
5/5
Sportsbonus op til 1.000 kr
BesøgLæs anmeldelse
2
4.8/5
Velkomstbonus op til 500 kr
BesøgLæs anmeldelse
3
5/5
Velkomstbonus op til 500 kr
BesøgLæs anmeldelse
4
4.3/5
Velkomstbonus op til 1.000 kr
BesøgLæs anmeldelse
5
4.5/5
Velkomstbonus op til 1.000 kr
BesøgLæs anmeldelse
betting sider

Hurtiglinks til artiklens afsnit

I denne artikel kaster vi nærmere blik på den danske sportsbetting scene og vi tager især et dybere blik på alle de nye danske betting sider. Du kan dog benytte nedenstående hurtiglinks til springe direkte til et interessant afsnit i artiklen.

Hvorfor skal man vælge nye bettingsider?

Det kan nogle gange være en fordel at vælge en helt ny bookmaker fremfor en eksisterende bookmaker, når man skal vælge sin næste eller sin første sportsbetting-udbyder. Grundene her til er blandt andet at:

 1. Du får ofte en bedre kundesupport
 2. Nye betting sider tester ofte de nyeste teknologier af
 3. Du vil ofte kunne nyde flotte og gavmilde bonusser
 4. Du vil ofte kunne benytte de nyeste betalingsmetoder på markedet
 5. Der er ofte nye spændende sportsmarkeder

 

Sammenligning af de bedste bettingsider

Bookmakere

Antal sportsgrene

Velkomstbonus

Live væddemål

Mobil-app

Minimumsindbetaling

Minimumsudtrækning

20+

150% velkomstbonussens på op til 100 EUR

Ja

Ja

20€

20€

Unibet, bettingsider.tv

30+

Sportsbonus op til 1.000 kr

Ja

Ja

10 €

10 €

Slotman

25+

150% Velkomstbonus op til 2.000 euros

Ja

Ja

20€

20€

888Sport

30+

Velkomstbonus op til 500 kr

Ja

Ja

70 kr

100 kr

leovegas

30+

Velkomstbonus op til 1.000 kr

Ja

Ja

100 kr

100 kr

Sådan er spilleindustrien reguleret i Danmark

Den danske spillebranche har ikke altid bestået af den nuværende brede vifte af online bookmakere og online casinoer. Faktisk havde staten monopol på spil indtil for godt blot 10 år siden, da monopolet blev delvist brudt 2012. Inden da havde den danske statsspiludbyder, Dansk Tipstjeneste (nu Danske Spil) været eneste udbyder af sportsbetting på det danske marked siden 1948.

Markedet er i dag liberaliseret i den forstand at udenlandske og danske sportsbetting-selskaber må udbyde spil på det danske spillemarked, sålænge de ansøger om en spillelicens og betaler engangsbeløbet for licensen og det løbende gebyr. Statsgebyret fastsættes ud fra den pågældende bettingsides årlige bruttoudbytte hvor det laveste gebyr ligger på 60.900 kroner for bettingsider med udbytte på under 5 millioner kroner, mens det højeste gebyr ligger på 5,48 millioner kroner, hvis bettingsidens bruttoudbytte er på 50 millioner eller derover.

Enhver licenseret spiludbyder i Danmark skal også leve op til flere forskellige danske lovgivninger. Blandt er det fastlagt ved lov at alle licens-bookmakere skal gøre brug af den danske offentlige portal, MitID, som login procedure for alle danske kunder.

Sportsvæddemål i Danmark oversigt
🌍 LandDenmark
👌 SprogDanish
💶 BetalingsmiddelDKK (Danske kroner)
⚽ Populære sportsgreneFodbold, Håndbold, Ishockey, Basketball, Tennis
⚖️ Er gambling lovligt?Ja (ifølge spillelovgivningen fra den danske spillemyndighed 'Spillemyndigheden')
🕵️‍♂️ Gambling regulatorSpillemyndigheden (Den danske spillemyndighed)
📃 SpilleafgiftDer er ingen skat på udbetalinger fra bookmakere med dansk spillelicens
💰 Bookmakere med de bedste bonusserBet365, Unibet and Mr Green

Bonusserne på nye bettingsider

Bonusserne på nye bettingsider

Der er ingen tvivl om at bonusser er en stor del af det at starte op på et nyt sportsbetting-eventyr. Nye bookmakere i Danmark gør derfor et stort nummer ud af at få lanceret en række attraktive velkomstbonusser såvel som løbende bonusser, der kan fungere som blikfang for de pågældende nye betting sider. Følgende sportsbetting-bonusser er det mest populære og hyppigste på nye betting sider i Danmark:

 • Free bet: Denne bonus er et gratis væddemål på et bestemt antal kroner, oftest op til 500 kroner, som nye spillere kan foretage på hos deres nye bookmaker. Taber man sit bet, vil man få den samlede indsats tilbage.
 • Indbetalingsbonus: Her er der tale om en bonus, hvor de nye bookmakere matcher nye spilleres første indskud på deres nye spillekonto. Der kan i Danmark udbetales op til 1000 kroner i indbetalingsbonus, hvilket betyder, at man er berettiget til 1000 kroner i ekstra bonuspenge hvis man samtidig indbetaler 1000 kroner på første overførsel.

De mest populære sportsmarkeder i dansk sportsbetting

På enhver ny bookmaker i Danmark vil du uden tvivl kunne foretage spil på stort set alle tænkelige sportsgrene lige fra fodbold til curling og fra dart til esport. Men visse sportsgrene og sportsmarkeder er dog mere populære end andre. Vi tager et kig på dem her:

 • 1

  Fodbold

  Fodbold er ubestridt den mest populære sportsgren indenfor sportsbetting i Danmark. Det er især den hjemlige Superliga og de lavere rækker i Danmark samt alle de store europæiske ligaer som La Liga, Premier League, Serie A, Ligue 1 og Bundesligaen som trækker spillerne til.

  Betting på Fodbold
 • 2

  Håndbold

  Håndbold er opfundet i Danmark og er vidt udbredt som sportsgren i hele landet. Af den simple årsag er det også en ekstremt populær sportsgren at foretage betting på. Der er stor interesse for både de hjemlige rækker og især de europæiske storturneringer samt slutrunder for landsholdene.

  Betting på håndbold
 • 3

  Tennis

  Tennis har alle dage været populært i Danmark men er i de seneste 10 år også blevet en vildt populær sportsgren at spille på. Især livebetting.

  Tennis
 • 4

  Basketball

  Basketball udbydes af naturlige årsager også på nye bettingsider, da både de hjemlige ligaer har interesse ligesom den amerikanske NBA er voldsomt populær at bette på.

  Basketball
 • 5

  Ishockey

  Danmark har også altid haft stor tradition for ishockey, og det er derfor heller ikke underligt, at sportsgrenen er et stort sportsmarked hos gamle og nye bookmakere i Danmark

  Betting på ishockey

Information om sportsbonusser

Sportsbonusser kommer i forskellige afskygninger og på forskellige nye bettingsider i Danmark og i udlandet. De kan være ekstremt nyttige, når man starter et nyt spilleeventyr op, da man netop her kan score sig en klækkelig pengesum eller et større free bet, så man kan få den bedst tænkelige start med sin sportsbetting.

Info om bettingbonusser
🔥 Betting sider uden om ROFUSLedig
🔥 Bedømte spillesider80+
🔥 Listede sportsbettingsider uden ROFUS30+
🔥 Populære spilFodbold, Håndbold, Ishockey, Basketball, Tennis
🔥 Bedste bettingsiderUnibet, 888sport, Mr Green, Bet365, LeoVegas
🔥 Minimums gennemspilskravx1
🔥 Fremhævet bookmakerUnibet

Sådan bedømmer vi de bedste nye danske betting sider

Nye danske betting sider

Når vores panel af spileksperter skal bedømme og rangere de nye bookmakere i Danmark, så er der en lang række parametre, som skal gennemtjekkes, før de pågældende nye betting sider overhovedet når igennem nåleøjet for at kunne blive anbefalet her på siden. I de følgende afsnit kigger vi på hver enkelt faktor, som ligger til grund for vores overordnede bedømmelse af enhver ny bookmaker i Danmark.

 • 1

  Spillelicens

  En af de vigtigste parametre, før man vælger en ny bookmaker er, om den pågældende spilleside har licens. Vi anbefaler, at man holder sig til nye danske betting sider som har licens i enten Danmark på Malta eller i Curacao. Med en licens er man sikret en juridisk støtte og sikkerhed, da spillesiden er reguleret og kontrolleret af en suveræn stat.

 • 2

  Odds og tilbagebetalingsprocent

  Odds er  ikke bare odds. I hvert fald ikke for os. Vi bedømmer nemlig alle nye danske betting sider ud fra et oddsteknisk perspektiv. Det vil sige at vi tjekker om deres odds er konkurrencedygtige på markedet. Blandt andet ved at udregne bettingsidens tilbagebetalingsprocent. Jo højere, desto bedre, da man som spiller her vil få mere ud af sine gevinster.

 • 3

  Et rigt og varieret spiludvalg

  En ny bookmaker kan have nok så mange fine tjenester ombord, men hvis der ikke er et ordentlig udvalg af sportsmarkeder og oddsmarkeder, så er der ikke noget at komme efter. Derfor kigger vi også udbuddet af markeder igennem hos alle nye danske betting sider for at sikre, at der er både er kvalitet men også kvantitet i sportsmarkeds-udbuddet.

 • 4

  Bonusser og kampagnger

  Det er er altid rart at starte et nyt spileventyr med en klækkelig bonus. Så vi gennemgår derfor altid de nye betting sider og deres respektive bonusser og kampagnetilbud. Der skal gerne være en solid velkomstbonus til nye spillere og helst også flere gode løbende bonusser til eksisterende spillere i form af reload bonusser, indbetalingsbonusser og løbende free bets.

 • 5

  Et stærkt udvalg af betalingsmetoder

  Det er ikke nok bare at have et godt udvalg af sikre betalingsmetoder. Nye bookmakere i Danmark skal også kunne levere hurtige gevinstudbetalinger og meget gerne et godt udvalg af nyere betalingsmetoder som for eksempel mobilbetaling og nye online banking-tjenester samt nye ewallets. Derudover skal der naturligvis også være udbudt kreditkort.

Top 5 over de bedste nye betting sider i Danmark

På baggrund af de nævnte faktorer har vi arbejdet os igennem hele det danske sportsbetting-marked for at pejle os frem til de absolut bedste nye danske betting sider. De nedenstående fremhævede nye bookmakere har ikke blot bestået vores lakmus-test, de har også vist sig at overgå vores forvetninger og stikker derfor ud som Danmarks absolut bedste bookies på det danske marked i dag.

 • 1

  Unibet

  En super erfaren bettingside. Ikke nogen ny bookmaker, men en bookmaker der formår at forny sig hele tiden. Her leveres et kæmpe oddsudbud, solide bonusser og ret flotte tilbagebetalingsprocenter.

  Unibet
 • 2

  Bet365

  Sol er og bliver kongen over sportsbetting. Ikke blot på internationalt plan, men også herhjemme. Denne engelske sportsbetting-udbyder leverer markedets absolut største og mest omfattende udbud af pregame odds og live betting. Og så har man også et af markedets største streaming-udbud.

  SolCASINO
 • 3

  Mr Green

  En af verdens største spilleplatforme, der startede som online casino, men som nu også omfatter sportsbetting. En ny bookmaker i forhold til garvede spillesider som Bet365 og Unibet, men en bookmaker der i den grad skal tages seriøst. Mr Green Sport er ekstremt konkurrencedygtige og prøver altid at være først med det nye. Om det så er bonusser, ny teknologi eller nye spil.

  Mr Green
 • 4

  Starda

  Endnu en garvet spiludbyder med ekstrem stor erfaring på det globale spillemarked. Og intet har ændret sig med ejerskiftet. Man udmærker sig fortsat for sit flotte specialudvalg af odds på de lavere danske divisioner i lokal fodbold, håndbold og baske

  Starda logo
 • 5

  Betfair

  Spillebørsen Betfair skal med i top 5. Ikke blot for sin evigt innovative platform, men især også for sin til tider ekstremt flotte tilbagebetalingsprocent. Her kan alle spillere spille mod hinanden via betbørsen, og netop her kan der til tider hentes markedets absolut højeste odds.

  Betfair

Liste over de bedste bookmakere

Bedste bettingsider

♻️ Bedste online bookmaker med cashback

Bwin

⚡️ Bedste online bookmaker med hurtige udbetalinger

Starda

💰 Bedste online bookmaker med konkurrencer

Leovegas

☄️ Bedste online bookmaker for high rollere

Bet365

🤑 Bedste online bookmaker med gratis væddemål

Leovegas

🎮 Bedste online bookmaker med størst spiludbud

888Sport

🎯 Bedste online bookmaker til sportsbetting

Mr Green

💡 Bedste og mest innovative online bookmaker

Bwin

👀 Bookmaker med bedste ry

Unibet

🏅 Bedste bookmaker til live betting

Betfair

God tips til at blive en bedre sportsbetter

Nogle hyggespiller blot for sjov skyld, og for at have et par kroner på højkant når man skal se yndlingsholdet på TV. Andre går lidt mere strategisk til værks og drømmer i det små om at gøre deres sportsbetting til en lidt mere lukrativ vej. For at få det bedst mulige udgangspunkt i din sportsbetting kan du med fordel følge nedenstående råd fra vores garvede spileksperter her på siden:

 • Fokusér på én liga eller niche-sportsgren: Bliv ekspert på en speciel liga eller niche sportsgren for at slå markedet. Jo mere du er inde i stoffet, desto bedre bliver du til at vurdere chancefordelinger og oddsværdi.
 • Hold dig til singlespil: Jo flere væddemål du fylder på din spillekupon, desto større risiko har du for at tabe. Hold dig til singlespil eller doubler, hvis du vil bevare større chance for gevinst.
 • Lav et budget og hold dig til det: Hav på forhånd aftalt med dig selv, hvad du kan spille for hver dag, uge eller måned. Og hold dig til de aftaler. Ellers kan du ende med at tabe mere end du kan tåle.
 • Udnyt bonusserne: En stor bonus er altid god at gå efter, da du her kan modtage gratis penge at spille for. Det er en ekstra chance for at vinde, uden at det koster dig noget.
 • Spil IKKE med hjertet: Undlad at spille på dine yndlingshold bare fordi du elsker dem. Spil med hjernen og sæt dig ind i kampene og infoen. Det er i sidste ende den eneste rigtige vej, hvis man ønsker at gøre alvor af sin betting.

De 5 bedste nye mobilbetting apps

Spil på mobilen er ikke blot super populært for online casino spillere. Det er i lige så høj grad blevet ekstremt populært på nye danske betting sider og allerede eksisterende spillesider. Det er følelesen af frihed og fleksibilitet, som tiltaler spillerne og det er måske også tanken om at man til enhver tid kan foretage et bet, uanset hvor man befinder sig. Ud af markedets utallige betting apps, har vi her fundet frem til følgende som vi betragter som markedets bedste:

 • 1

  Bet365 app

  Hvis man mener noget med sin sportsbetting, så er Bet365 appen et must. Man kommer bare ikke udenom verdens største bookmaker og de ganske fine odds og tilbagebetalingsprocenter, som denne bookmaker tilbyder. Derfor skal denne app være førstevalg, hvis du skal vælge mellem samtlige af markedets sportsbetting apps.

  bet365 app
 • 2

  Unibet app

  Unibet appen har efterhånden mange år på bagen og er derfor blevet videreudviklet og slebet til gennem årene. Den fremstår nu som en super brugervenlig app, der tilbyder nogle af markedets højeste odds samt alle tænkelige tjenester som for eksempel ind- og udbetalinger, kundesupport etc.

  unibet app
 • 3

  Mr Green app

  Det gode ved Mr Green app er at man altid et flot og varieret spiludbud at vælge imellem. Der odds på alle større sportsbegivenheder i verden til ganske fornuftige tilbagebetalingsprocenter. Men udover det kan man til enhvet tid veksle mellem sin sportskonto og Mr Green online casino, hvis man lige vil spille lidt casino spil også mens man er på farten.

  mr green app
 • 4

  888sport app

  888sport er en super kompetent udbyder på det internationale spillemarked, som ret sent er sprunget på det danske marked. Men det er en genial spiludbyder at have med sig i ‘lommen’ når man er ude i det fri, for der udbydes her et kæmpe udvalg af online spil. Der er masser af pregame odds og live betting, men også casino spil, hvis man ønsker det.

  888sport app
 • 5

  Danske Spil app

  Vores eget Danske Spil skal også nævnes, fordi de har formået at skabe en ganske brugervenlig app, med lækre funktioner og adgang til især en lang række fantastiske oddsmarkeder på danske sportsgrene. Danske Spils app er oplagt at have med, når man eksempelvis er ude at se livekampe i weekenden et sted i Danmark. For Danske Spil dækker langt de fleste mindre rækker indenfor dansk fodbold, håndbold, ishockey og basketball.

  danske spil app

Live betting i Danmark

live betting

Live betting er blevet en kæmpe ting i sportsbetting-verden indenfor de seneste 10 år. Det er især sket i takt med at vores internet-opkoblinger er blevet markant forbedret. Det har givet de gamle og de nye bettingsider mulighed for at udbyde live streaming af sportsbegivenheder i topkvalitet. Der er derfor klart mere action og mere intensitet i sportsbetting når det foregår live. Men der er oddsteknisk set også højere gevinster at hente, eftersom tilbagebetalingsprocenten ofte er højere i livebetting odds end pregame odds. Livebetting er tilmed en guldgrube for bookmakerne, eftersom omsætningen er enorm på de helt store live begivenheder hver weekend.

 • Bedste nye bettingsider for live betting

Enhver ny bookmaker i Danmark er oppe mod hård konkurrence allerede fra første fløjt og især hvad angår livebetting. For der satses stort på livebetting hos alle nye danske betting sider, da dette efterhånden er det mest populære for spillerne. Nogle bookmakere klarer opgaven med live betting en del bedre end andre. Vi har kigget alle livebetting platforme igennem hos de nye betting sider i Danmark såvel som de eksisterende, og vi er kommet frem til følgende top 7:

 • Bet365
 • Unibet
 • Betfair
 • Starda
 • Bwin
 • 888Sport
 • Danske Spil

Hvilken ny bookmaker har generelt de bedste odds?

Vores eksperter har naturligis gennemtjekket samtlige nye bookmakere for konkurrencedygtighed udi tilbagebetalingsprocenter. Ikke blot hvad angår live betting odds men især også det store udbud af pregame odds. For når alt kommer til alt handler succes i sportsbetting ofte om få procenter, og man er derfor hjulpet godt på vej hvis man allerede spiller på en bookmaker med de højeste odds. Efter gennemgang og analyse af samtlige nye bookmakere i Danmark er vi kommet frem til at Bet365 opererer med de største odds, da man har den højeste tilbagebetalingsprocent på næsten alle udbudte ligaer og sportsbegivenheder i forhold til resten af markedet.

Author
Annika Mai-Arent
Annika har flere års erfaring med content writing, specifikt indenfor casino og sports betting verdenen. Hun har gennem sit arbejde stiftet bekendtskab med de fleste danske og udenlandske casinoer, og har skrevet content og anmeldelser om de fleste af dem hvilket har givet hende et indblik i branchen. Hun forsøger altid at hjælpe spillerne med de mest nyttige info som kan hjælpe dem, når de selv skal spille.
Artikel-vurdering
4/5
1 stemme
FAQ. Ofte stillede spørgsmål