Velkomstbonussen op til 600 EUR + 500 FS
Modtag

Betfair – Verdens førende spillebørs

4.8/5
Velkomstbonus op til 1.000 kr
Plusser
 • Nogle af markedets bedste odds
 • Spillebørs giver helt nye muligheder, hvis du ønsker at udvide din spiloplevelse
 • Super app
 • Cash Out funktionen er både effektiv og fleksibel med slide funktionen
Minusser
 • Du skal betale kommission på 5% til Betfair på spillebørsen
 • Knap så god mulighed for at søge på spil på hjemmesiden

Lidt om Betfair

Det engelske bookmaker Betfair blev stiftet i 2000, og det er siden blevet et af verdens mest kendte firmaer inden for sports-booking. Det er der en god grund til, for Betfair har et produkt, der er omgærdet af stor troværdighed, og nogle af markedets bedste odds. Derudover driver Betfair verdens største spillebørs. For de der ikke kender til dette, så er det når spillere handler odds hos hinanden, i stedet for at købe dem hos bookmakeren. Det er en model, som Betfair har haft stor succes med i de sidste mange år. Ifølge Betfair, har de over 4 millioner brugere og en omsætning på en halv milliard kroner om ugen.

Du kan her læse mere om, hvad Betfair kan byde på, og hvilke fordele, der er ved at benytte sig af dem.

Følgende indhold på denne side er rent redaktionelt og informativt, bettingsider.tv er ikke arrangør af spil.

Betfair, bettingsider.tv

SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+

 

Sådan opretter du dig hos Betfair

Det er meget ligetil at oprette sig som bruger hos Betfair, og det fungerer på samme måde som mange andre steder. Du skal trykke på “Tilmeld dig nu” i øverste højre hjørne og derefter udfylde en formular, hvor du blandt andet skal angive en beløbsgrænse for, hvor mange penge du vil bruge i løbet af en måned. Her ser du, at det felt, hvor en bonuskode skal indtastes, for det meste vil være automatisk udfyldt, så det skal du ikke bekymre dig om.

 

Ind- og udbetalinger hos Betfair

Hos Betfair kan du foretage transaktioner på flere måder end hos de fleste af deres konkurrenter, og det er en stor fordel. Du kan således anvende VISA, VISA / Mastercard, VISA Electron, Maestro, og desuden e-wallets såsom Skrill, Neteller og Paypal. Dette giver en stor fleksibilitet, og du kan selvfølgelig også anvende bankoverførsel, selvom dette har en ekspeditionstid på et par dage.

I modsætning til mange andre bookmakere, er der ikke gebyr på udbetalinger til e-wallets, og det har heller ikke indflydelse på din startbonus, at du eventuelt anvender en af de elektroniske tegnebøger. Dette er ikke noget, man kan forvente hos en bookmaker, da der normalt kræves et gebyr fra udstederne af e-wallets som betyder, at disse ikke kan bruges til at anvende en bonus.

 

Betfair velkomstbonus

Følgende indhold på denne side er rent redaktionelt og informativt, bettingsider.tv er ikke arrangør af spil.

Betfair, bettingsider.tv

SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+

Ingen bookmaker uden en velkomstbonus, og hos Betfair udnytter de det danske loft over bonusser til det maksimale. Du får således 100% matchende bonus på dit første indskud op til 1000 kroner, når du opretter dig. Der er selvfølgelig regler for, hvor mange gange din bonus skal omsættes, og hos Betfair er det otte gange, og vel at mærke på væddemål der mindst er til odds 1,95. Det er lidt til den høje side, men dog ikke urimeligt. Og du har hele 90 dage til at få pengene omsat.

Bonuskoden er allerede indtastet på forhånd, når du opretter dig som bruger, så det skal du ikke tænke over.

Derudover er der løbende flere forskellige bonusser og tilbud til eksisterende kunder, som for eksempel Odds Boost, hvor du hver dag kan få boostet et odds samt det knap så kendte Acca Edge, der giver dig pengene tilbage, hvis du blot misser en enkelt kamp på din kamp med flere væddemål.

 

Betfair sports betting

Du kan sagtens bruge Betfair som en almindelig bookmaker, men for mange vil det være interessant at handle med deres spillebørs. Her kan du købe og sælge odds hos de andre brugere hos Betfair, og det kan tit give mulighed for nogle formidable odds. Især inden for live-betting er spillebørsen brandvarm, da du her kan benytte dig af, at andre brugere får kolde fødder og derefter købe deres væddemål.

Deres normale odds er også ofte blandt de bedste på markedet, og du skal her ikke betale nogen kommission til Betfair, som det er tilfældet på deres spillebørs, hvor Betfair kræver 5% i kommission.

Udvalget af spil på Betfair er intet mindre end gigantisk, og der er næsten ikke den række inden for en hvilken som helst sportsgren, som du ikke kan finde aktuelle odds på. Dette gør, at mange holder sig til Betfair som deres eneste bookmaker, da de her kan supplere med at bruge deres spillebørs.

Betfair giver mulighed for tidlig udbetaling; den såkaldte Cash Out, hvor du med en slider kan vælge kun at få udbetalt en del af dit væddemål, inden væddemålet er blevet afgjort. Dette er vældig smart, og giver dig stor personlig frihed i dine spil, hvis du sidder og er ved at få kolde fødder over et spil.

Det samme gør deres glimrende Betfair-app, der med et uprætentiøst design og en overskuelig brugerflade gør det nemt for dig at placere spil og lave hurtig cash-out via en tydelig knap, du altid kan bruge til at udbetale dine spil med. Det er ikke en app med en masse overflødigt, men blot alt det mest nødvendige, og det er rart. Den kan dog være lidt svær at søge på, i forhold til at finde de rigtige kampe hurtigt nok på nogle af de mindre ligaer.Betfair har ikke en casino-sektion, så dette må du besøge en anden udbyder for at få.

 

Betfair support

Du får en glimrende support hos Betfair. Fra 10-19 kan du alle ugens dage hurtigt kontakte deres support via en live chat-funktion, og du får lynhurtigt svar. Hvis du bruger chatten uden for denne åbningstid, kan du risikere at den er på engelsk, frem for på dansk. Du kan også finde en grundig FAQ-sektion, hvor du kan finde svar på langt de fleste af dine spørgsmål.

Du kan også vælge at ringe til dem, eller du kan sende en e-mail, som de efter eget udsagn vil forsøge at besvare inden for et par timer. Dette er en fin og grundig kundeservice, men med så mange brugere, som Betfair har, har vi erfaret, at der kan være situationer, hvor du skal vente lidt længere på svar.

Ratings
Samlet Bedømmelse
4.8/5
 • Tillid & Retfærdighed
  5/5
 • Spil & Software
  4/5
 • Bonusser og Kampagner
  5/5
 • Kundesupport
  5/5
Spilleranmeldelser
No reviews to show.