Velkomstbonussen op til 600 EUR + 500 FS
Modtag

Betting sider med licens i Danmark


Sportsbetting har undergået store forandringer siden monopolet blev brudt i Danmark i 2012. Der er dukket en lang række nye spillesider op og der er nu en bred vifte af betting sider med dansk licens at vælge imellem. I denne artikel giver vi dig således det forkromede overblik over spillesiderne og vi guider dig igennem de vigtigste aspekter, når du skal vælge den rette danske spilleside.

Liste over de bedste betting sider

Rang Bookmaker Rating Bonus Få bonus
1
5/5
Sportsbonus op til 1.000 kr
BesøgLæs anmeldelse
2
4.8/5
Velkomstbonus op til 500 kr
BesøgLæs anmeldelse
3
5/5
Velkomstbonus op til 500 kr
BesøgLæs anmeldelse
4
4.3/5
Velkomstbonus op til 1.000 kr
BesøgLæs anmeldelse
5
4.5/5
Velkomstbonus op til 1.000 kr
BesøgLæs anmeldelse
betting sider

Hurtiglinks til artikelafsnit

Denne artikel tager dig med rundt på de mange forskellige betting sider med dansk licens, hvor læseren kan dykke ned i alle de væsentlige detaljer på de forskellige spillesider. Er du på udkig efter særligt indhold, så kan du benytte nedenstående hurtiglinks til at springe direkte til det pågældende afsnit.

Sådan er gambling reguleret i Danmark

Sportsvæddemål i Danmark oversigt
🌍 LandDenmark
👌 SprogDanish
💶 BetalingsmiddelDKK (Danske kroner)
⚽ Populære sportsgreneFodbold, Håndbold, Ishockey, Basketball, Tennis
⚖️ Er gambling lovligt?Ja (ifølge spillelovgivningen fra den danske spillemyndighed 'Spillemyndigheden')
🕵️‍♂️ Gambling regulatorSpillemyndigheden (Den danske spillemyndighed)
📃 SpilleafgiftDer er ingen skat på udbetalinger fra bookmakere med dansk spillelicens
💰 Bookmakere med de bedste bonusserBet365, Unibet and Mr Green

Hvorfor er det en god idé at skifte bookmaker i ny og næ?

Det kan være fristende at spille på den samme bookmaker med dansk licens, hvis man er glad og tilfreds med foretagendet. Det er der intet odiøst i og det kan for så vidt være en glimrende beslutning. Men mange spillere vælger dog at skift lidt mellem deres bookmakere med dansk licens af flere årsager. Det skyldes eksempelvis at:

 • Du vil kunne modtage en ny stor sportsbetting velkomstbonus
 • Den nye bettingside kan have bedre og hurtigere betalingsmetoder
 • Den nye bookmaker kan have flere spændende funktioner (som for eksempel cash out funktion og lignende)
 • Den nye bettingside kan dække andre og mere spændende sportsmarkeder
 • Den nye bookmaker kan have højere tilbagebetalingsprocent og dermed højere odds.

 

Sammenligning af de bedste bettingsider

Bookmakere

Antal sportsgrene

Velkomstbonus

Live væddemål

Mobil-app

Minimumsindbetaling

Minimumsudtrækning

20+

150% velkomstbonussens på op til 100 EUR

Ja

Ja

20€

20€

Unibet, bettingsider.tv

30+

Sportsbonus op til 1.000 kr

Ja

Ja

10 €

10 €

Slotman

25+

150% Velkomstbonus op til 2.000 euros

Ja

Ja

20€

20€

888Sport

30+

Velkomstbonus op til 500 kr

Ja

Ja

70 kr

100 kr

leovegas

30+

Velkomstbonus op til 1.000 kr

Ja

Ja

100 kr

100 kr

Hvad bruges en licens til i spilleverden

Det kan forekomme underordnet om en spilleside har licens eller ej, hvis udbuddet af spil, bonusser, kundesupport og betalingsmetoder er det samme. Men der tager man grueligt fejl. En licens er først og fremmest din sikkerhed som spiller. En licens sikrer nemlig, at den pågældende bookmaker er underlagt spillelovgivningen i et land og at bookmakeren skal opfylde alle gældende krav i spillelovgivningen. Licensen sikrer også at den pågældende bookmaker kan stilles til ansvar for eventuelle overtrædelser af lovgivningen. Spillelicensen sørger med andre ord for at holde hånd i hanke med de respektive sportsbetting-sider på markedet, således at spillerne kan føle sikre og trygge.

Hvilke krav skal betting sider med dansk licens leve op til ifølge spillemyndigheden

betting sider med dansk licens

Det at få dansk spillelicens og at opretholde en dansk spillelicens kræver at de pågældende bettingsider med dansk licens lever op til en række faste krav. Det er den danske spillemyndighed som håndhæver udstedelsen af licenser og opkrævning af gebyrer. Det er også den danske spillemyndighed som fører kontrol med alle licenshavere for at sikre at alt kører efter bogen. Spillemyndigheden er en selvstændig enhed under Skatteministeriet og har især været aktiv siden reguleringen af det danske spilmarked i 2012. Myndigheden sørger især for at bookmakers med dansk licens opfylder følgende krav:

 • 1

  At betting siden betaler sit ansøgningsgebyr

  For at en spilleside overhovedet kan komme i betragtning til at få licens, skal den indgive en ansøgning. Ansøgningen er behæftet med et gebyr på lidt over 300.000 kroner, som skal betales for at kunne sende ansøgningen afsted. Når den endelig licens skal udstedes, vil der blive påført et yderligere gebyr, som også kræves betalt førend at spillesiden kan fungere som ny bookmaker med dansk licens.

 • 2

  At betting siden samarbejder med ROFUS

  De pågældende betting sider med dansk licens er forpligtet til at samarbejde med det danske ROFUS-system. Det er en statslig tjeneste, hvor spillerne kan udelukke sig selv fra spil for en given periode, hvis de ønsker det. Enhver bookmaker med dansk licens skal oprette samarbejde med ROFUS således at man kan facilitere en sådan selv-udelukkelse på ethvert givent tidspunkt og opretholde det.

 • 3

  At betting siden integrerer MitID

  Alle bookmakers med dansk licens skal også have integreret MitID på deres officielle hjemmeside. Det er de danske myndigheders officielle borger-login og man kræver at spillesiderne integrerer dette for at kunne bevare kontrol med spillesiderne og spillerne. Men især også for at kunne yde en sikker login-tjeneste for spillerne.

 • 4

  At betting siden betaler sit gebyr

  Udover ansøgningsgebyret skal bookmakere med dansk licens også indbetale et årligt gebyr som er fastsat ud fra bookmakerens årlige udbytte. Det mindste gebyr er på 60.000 kroner årligt (for bookmakere med bruttoudbytte på under 5 millioner) og kan strække sig helt op til 5,4 millioner hvis bruttoindtægten er på over 500 millioner årligt.

 • 5

  At betting siden indrapporterer sine tal

  En del af den danske spillemyndigheds opgave er at føre kontrol med samtlige tal fra de pågældende licenshavere. Det sker ved at enhver bookmaker med dansk licens indvilliger i at indsende årlige tal for deres spil og omsætning. På den måde kan spillemyndigheden holde hånd i hanke med spiludbyderne samtidig med at man vil have et samlet overblik over danskernes spilvaner.

Kan betting sider med dansk licens miste deres bevilling?

Når bookmakere med dansk licens har opnået deres licens mod betaling, så er der en lang række forhold, som skal holdes ved lige for at man kan bevare sin licens. Det er nemlig muligt at miste sin licens hvis man ikke opfylder de pågældende krav. Man kan blandt andet miste sin licens, hvis man ikke indbetaler sit årlige gebyr eller hvis man ikke opretholder samarbejde med ROFUS og MitID eller hvis man ikke indsender sine data og tal. På samme måde kan en bookmaker også miste sin licens, hvis det kan bevises at der foregået snyd med en eller flere spillere.

Fordelene ved at spille på bettingsider med dansk licens

Det giver rigtig god mening at gå efter en bookmaker med dansk licens, eftersom man som spiller vil opnå en lang række fordele. Vi kigger her på de åbenlyse fordele i de følgende underafsnit.

 • 1

  Et særligt godt omdømme

  Ved at vælge at spille på en bookmaker med dansk licens er man sikret en spilleside med et godt omdømme. For der ville ikke her forekomme verserende sager med snyd eller bedrag, da spillesiden i så fald allerede ville være blevet lukket ned af Spillemyndigheden i Danmark. Bookmakers med dansk licens er derfor ganske pålidelige og sikre platforme at spille på.

 • 2

  Sikre og hurtige betalingsmetoder

  Det er bydende nødvendigt at kunne råde over trygge og sikre betalingsmetoder, når man spiller. For der vil være en stor frekvens af ind- og udbetalinger og i den forbindelse skal man kunne stole på at ens bank- og kreditkortoplysninger er godt beskyttet. Og det er de på betting sider med dansk licens eftersom spillemyndigheden her kræver optimal kundesikkerhed.

 • 3

  Mulighed for at tage kontakt til bookmakerne for at løse problemer

  Bettingsider med dansk licens sørger også for at have en direkte vej til hjælp, så snart problemerne opstår. Man kan her ofte kontakte bookmakeren via både live chat support, telefon eller mail. Og et krav i licensen er at man samtidig skal kunne udbyde dansktalende support på alle kundeservice-kanaler.

 • 4

  Mulighed for indrapporeting af problemer til spillemyndigheden

  Her kommer den danske spillelicens i den grad til sin ret. For hvis den pågældende bookmaker med dansk licens ikke vil makke ret i forbindelse med en forespørgsel eller konflikt, så har du altid den danske spillemyndighed som du kan gå til. Spillemyndigheden er er den danske spillebranches vagthund og kan til enhver tid kontaktes som mægler eller konfliktløser i forbindelse med et problem med en dansk licens-bookmaker.

Top 5 over dansklicenserede bookmakere

Nu hvor vi har gennemgået det danske licensmarked for spil, kan vi lige så godt dykke ned i materien og få fremhævet de bookmakere med dansk licens som skiller dig ud fra mængden. For der er pt over 20 forskellige sportsbetting-udbydere med dansk licens i Danmark, men ikke alle er lige fantastiske. Følgende 5 nedenstående bookmakere betragter vi som de absolut bedste på det danske spillemarked.

 • 1

  Unibet

  Denne svensk-engelske spiludbyder hører til en af markedets mest erfarne. Og det er samtidig en af de bettingsider som fik licens først i Danmark. Man har opretholdt sit gode omdømme igennem alle årene og udbyder stadig alverdens store og små sportsmarkeder med nogle af markedets bedste odds.

  Unibet
 • 2

  Bet365

  Bet365 er en mastodont på verdensmarkedet og i Danmark er spiludbyderen lige så populær. Man opererer med markedets højeste odds på langt de fleste sportsmarkeder og man har tillige altid en lang række gode sportsbetting-bonusser til nye og eksisterende spillere.

  Bet365
 • 3

  Bwin

  Efter nogle år uden licens er Bwin nu endelig tilbage på det danske spillemarked. Og det er man med et brag. Bwin har altid været markedsførende og har derfor været savnet på det danske licensmarked. Bwin byder ind med en lækker grafik, en super brugervenlig hjemmeside og odds på alle tænkelige sportsgrene i pregame og livebetting format.

  bwin
 • 4

  Starda

  Starda er ikke markedets største bookmaker med dansk licens, men det er en vellidt en af slagsen, fordi man igennem flere år har været særligt stærk på oddsætning på danske sportsmarkeder. Det var Starda der lagde ud med odds på de lavere danske fodboldrækker som for eksempel Danmarksserien og man har bevaret sin ekspertise på dansk sport siden.

  Starda logo
 • 5

  Betfair

  Betfair er et unikum på det danske spillemarked og har været det i snart to årtier. Der er tale om en spillebørs, hvor spillerne spiller mod hinanden ved at købe og sælge odds af hinanden. Buddene om oddsene kan til tider blive så heftig at man når tilbagebetalingsprocent på helt op til 99%.

  Betfair

Top 5 over licenserede betting apps i Danmark

licenserede betting app

Mobilbetting bliver en stadig større ting både internationalt men også herhjemme. Det har snart overtaget størstedelen af markedet og omsætningen på spil foregår nu hovedsageligt på mobiltelefoner eller tablets på farten. Derfor er det alfa omega for enhver spiller at råde over en super brugervenlig app med markedets bedste odds og mest omfattende udvalg af sportsmarkeder og oddsmarkeder. Vi har fundet frem til 5 bedste mobile apps fra licenserede bookmakere i Danmark.

 • 1

  Bet365 app

  Bet365s velkendte grønne og sorte nuancer går igen i deres smukke app, som tilmed byder ind med markedets bedste odds og et af markedets største spiludbud. Og så er Bet365 også en af markedets største livestreaming udbydere, hvorfor appen også kan bruges til at overvære sportsbegivenheder.

  bet365 app
 • 2

  Unibet app

  Unibets app giver dig ikke blot adgang til nogle af markedets mest omfattende oddsmarkeder. Der er tillige altid fantastiske bonusser at hente som kan trækkes ned direkte fra mobilen. Det velkendte grønne design går igen fra computer-udgaven og man føler sig i trygge, professionelle hænder, så snart man træder ind på appen.

  unibet app
 • 3

  Mr Green app

  Mr Green hører til en af de mindre betting sider med dansk licens men har ikke desto mindre udviklet en sjov og brugervenlig app, som kan benyttes på alle nyere iOS-enheder og Android-enheder. Her er der især et godt udbud af fodboldodds og danske sportsmarkeder såvel som finurlige løbende tilbud og kampagner.

  mr green app
 • 4

  888sport app

  888sport er den oplagte udbyder at spille på, når man er på farten. Især fordi 888sport har så stort et udvalg af odds på danske sportsgrene og lavere rækker. Derfor er 888sport at foretrække hvis man i forvejen sidder i håndbold-hallen og gerne vil spille en skilling på kampen, eller hvis man står i ishockey-hallen eller på det lokale fodboldstadion.

  888sport app
 • 5

  Danske Spil app

  Vores eget Danske Spil skal også nævnes, fordi de har formået at skabe en ganske brugervenlig app, med lækre funktioner og adgang til især en lang række fantastiske oddsmarkeder på danske sportsgrene. Danske Spils app er oplagt at have med, når man eksempelvis er ude at se livekampe i weekenden et sted i Danmark. For Danske Spil dækker langt de fleste mindre rækker indenfor dansk fodbold, håndbold, ishockey og basketball.

  betfair

Licenserede betting apps i Danmark: fordele og ulemper

Plusser
 • Du kan spille mens du er på farten
 • Du er beskyttet af Spillemyndigheden
 • Du kan benytte sikre betalingsmetoder
 • Du kan udelukke dig via ROFUS
 • Du kan få dansk kundesupport
Minusser
 • Der er loft på dine bonusser
 • Der er ingen VIP-program
 • Du skal logge ind med koder via MitID
 • Du kan ikke ændre din ROFUS-beslutning
Author
Annika Mai-Arent
Annika har flere års erfaring med content writing, specifikt indenfor casino og sports betting verdenen. Hun har gennem sit arbejde stiftet bekendtskab med de fleste danske og udenlandske casinoer, og har skrevet content og anmeldelser om de fleste af dem hvilket har givet hende et indblik i branchen. Hun forsøger altid at hjælpe spillerne med de mest nyttige info som kan hjælpe dem, når de selv skal spille.
Artikel-vurdering
4/5
1 stemme
FAQ. Ofte stillede spørgsmål