Velkomstbonussen op til 600 EUR + 500 FS
Modtag

Bwin Danmark sportsbook anmeldelse

3.5/5
Velkomstbonus op til 1.000 kr
Plusser
 • Over 90 sportsgrene
 • De mest populære sportsturneringer
 • Livebetting tilgængeligt
 • Gode odds
Minusser
 • Kedeligt farvetema
 • Ingen Asian handicap - kun europæiske handicap

Bwin Danmark er ikke den største og mest kendte side for sportsbetting, men det er klart en af de mere populære blandt spillere i Danmark, der ønsker det største udvalg af sportsgrene og muligheder for betting!

De har et overskueligt system og en velfungerende betting-side, som gør det endnu nemmere for sportsbettere at spille på deres yndlings-sportsgrene.

Følgende indhold på denne side er rent redaktionelt og informativt, bettingsider.tv er ikke arrangør af spil.

Bwin, bettingsider.tv

I vores Bwin anmeldelse finder du informationer om hvilken Bwin bonus du kan få fingre i, hvilke betalingsløsninger du kan benytte, hvilke sportsgrene du kan bette på og hvad du ellers kan forvente dig af Bwin Danmark sportsbook.

Læser du med til slut får du også et overskueligt overblik over hvilke fordele og ulemper vi har fundet ved Bwin Danmark.

 

Registrering hos Bwin Danmark

Det første skridt, når man vil spille hos Bwin, er at oprette en konto. Det er en nem proces og hurtigt klaret. Der er tre trin der skal gennemgås, og første trin kræver at du udfylder din e-mailadresse og laver et password.

Bwin, bettingsider.tv

SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+

Næste trin kræver oplysninger om dit navn, fødselsdato og CPR-nummer. I Danmark er det påkrævet, at man logger ind med sit CPR-nummer, når man vil spille for rigtige penge, så alle dansk-licenserede sider vil kræve dette.

Tredje og sidste trin kræver din adresse, telefonnummer og en indikation af, hvor meget du forventer at spille for på siden. Du skal også godkende, hvordan du ønsker at modtage info fra Bwin.

Når du klikker på ‘Opret min konto’ accepterer du også sidens betingelser. Så er du klar til at logge ind med din nye konto og med dit NemID!

 

Indbetalinger og udbetalinger

Det er meget vigtigt som spiller at kunne foretage hurtige og ubesværede overførsler, så man kan komme i gang med at spille hurtigst muligt. Derfor har vi taget et kig på de metoder man kan benytte, når man vil foretage ind- og udbetalinger.

På listen over accepterede indbetalingsmuligheder finder vi VISA debet- og kreditkort, Dankort, Paypal, Skrill, Neteller, Muchbetter, paysafecard og Trustly. Det er de mest almindelige metoder vi normalt ser, og eksempelvis Mobilepay og Applepay er ikke accepterede hvilket muligvis vil begrænse nogle spillere fra at oprette sig.

Minimumgrænsen for indbetalinger varierer mellem 75 og 100 kr og maks. grænserne varierer mellem ca. 7.000 kr og 100.000 kr. Man kan ved at klikke på den store gule knap hvorpå der står ‘Indbetal’, se hvilke grænser de forskellige løsninger har.

Udbetalinger har på samme måde forskellige grænser som også kan ses ved at gå ind på udbetalingssiden. De håndterer alle anmodninger om udbetalinger indenfro 1-2 dage og udbetaler hurtigst muligt med den valgte betalingsløsning.

 

En smigrende velkomstbonus hos Bwin Danmark

Når man opretter en konto hos Bwin og indbetaler penge på sin konto, bliver man belønnet med en smigrende velkomstbonus, som de kalder ‘Back up spil’.

Følgende indhold på denne side er rent redaktionelt og informativt, bettingsider.tv er ikke arrangør af spil.

Bwin, bettingsider.tv

SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+

For at bonussen kan blive låst op kræver det, at man registrerer sig og indbetaler minimum 100 kroner til sin konto. Den gælder kun for nye spillere over 18 år, og fungerer således:

Du indbetaler og modtager en 100% matchende bonus på op til 1000 kr der er gyldig i 7 dage. Dit Backup spil kan bruges på alle typer væddemål, alle markeder og alle sportsgrene. En ekstra fin ting ved denne bonus er, at hvis du ender med at tabe dit væddemål så får du indsatsen som et FreeBet.

Det er et yderst generøst tilbud som giver spilleren ikke kun én chance men to chancer for at få det bedste ud af indbetaling og bonusbeløb. Det er bestemt en bonus der er værd at tage med.

 

Sportsbetting hos Bwin Danmark

Der er ingen tvivl om at man hos Bwin har et kæmpe udvalg af sportsgrene, markeder og væddemål tilgængeligt for spillere der elsker sportsbetting. De tilbyder betting på over 90 forskellige sportsgrene, hvilket er et kæmpe udvalg.

Der er via deres live betting side mulighed for at spille på kampe der er i gang og man kan følge kampenes resultater på Bwins side. Der er også mange specialspil at finde på de mange ligaer og sportsgrene der kan bettes på. De forskellige sportsgrene har forskellige antal markeder og specialspil, så de populære fodboldligaer kan have op til 200 muligheder man kan bette på hvor tenniskampe typisk har 20 og ishockey kampe typisk har 40-50 muligheder.

Hvis man kigger på tilbagebetaling, er Bwin faktisk rigtig fint med på nogle af de store ligaer såsom Premier League, La Liga og Champions League. Mange af de amerikanske sportsgrene har de også rigtig fine odds på, og jo tættere man kommer på kampstart jo højere vil tilbagebetalingsprocenten være.

De imponerer også både på pre-match siden og på live betting siden, og deres mobile platform er stærk og velfungerende og gør det nemt for spillerne at spille på farten. Den er nem at navigere og gør det simpelt at følge med i kampenes resultater.

Ratings
Samlet Bedømmelse
3.5/5
 • Tillid & Retfærdighed
  5/5
 • Spil & Software
  4/5
 • Bonusser og Kampagner
  5/5
 • Kundesupport
  Endnu ikke bedømt
  -/5
Spilleranmeldelser
No reviews to show.