Velkomstbonussen op til 600 EUR + 500 FS
Modtag

De bedste bookmakere til verdensmesterskaberne i ishockey 2024


Her i artiklen får du et fordybende og overskueligt overblik over, hvordan du kan foretage ishockey vm odds på bedste vis hos de bedste bookmakere på markedet. Vi sørger for at du har alle de relevante informationer, så du er klar til turneringen.

Liste over de bedste bookmakere til VM i ishockey

Rang Bookmaker Rating Bonus Få bonus
1
5/5
Sportsbonus op til 1.000 kr
BesøgLæs anmeldelse
2
4.8/5
Velkomstbonus op til 500 kr
BesøgLæs anmeldelse
3
5/5
Velkomstbonus op til 500 kr
BesøgLæs anmeldelse
4
4.3/5
Velkomstbonus op til 1.000 kr
BesøgLæs anmeldelse
5
4.5/5
Velkomstbonus op til 1.000 kr
BesøgLæs anmeldelse
6
4.8/5
Velkomstbonus op til 1000 kr
BesøgLæs anmeldelse
ishockey 2023

Hurtig adgang til de emner, du finder her i artiklen

Hvis du har travlt med at komme i gang, så kan du via linksene her hurtigt få adgang til den information, der er mest relevant for dig.

Hvordan better man på VM i ishockey online?

Der er mange forskellige måder at bette dit yndlingshold i ishockey til VM i 2024. Vi anbefaler, at du finder den bookmaker, der kan give dig de bedste odds og bedste gevinst, hvis du vinder. Derfor bør du undersøge de forskellige bookmakere og sammenligne dem, for at finde frem til den bedste for dig. Her på siden vil vi også gennemgå nogle bookmakere, hvorfor du sparer besværet ved blot at læse med i artiklen.

VM I iShockey

Over/Underbetting i VM i ishockey 2024

Denne type betting i ishockey kan være meget brugbar, hvis du ikke vil satse alt på et specifikt hold i en kamp. Over/underbetting lader dig i stedet for satse på hvor mange mål, der bliver scoret i kampen. Det kan for eksempel være under 5 og over 8 mål i en kamp. Dette kan være et meget godt alternativ, hvis man er i tvivl om hvilket hold, der har størst sandsynlighed for at vinde, hvis begge hold er meget gode.

Hvor og hvornår spilles VM i ishockey 2024?

VM i ishockey 2024 skydes i gang fra den 10. maj til den 26. maj. Slutrunden skal afholdes i Tjekkiet, hvor to byer skal danne ramme om de mange kampe. O2 Arena i Prag bliver det ene venue, mens Ostravar Arena i Ostrava udgør det andet venue under VM. Arenaerne får besøg af blandt andet Danmark, men også de forsvarende verdensmestre fra Canada.

En analyse af Danmarks chancer ved VM i ishockey 2024

Danmark Ishockey

Danmark går ind til sin 22. VM-slutrunde i den bedste VM-række. Siden 2001 har man udkæmpet slag mod de allerstørste ishockey nationer i verden. I de første par år handlede det fremfor alt om at overleve rækken, men i de seneste år har Danmark sat nye mål. Man har etableret sig i rækken og hevet en lang række flotte resultater hjem

I det kommende VM i ishockey 2024 spås Danmark gode chancer for at overleve. Kigger man på de aktuelle odds på hockey vm, så forventes Danmark at placere sig midt i tabellen. Ved det forgangne VM i ishockey 2023 nåede Danmark ikke videre fra sin gruppe, men sluttede alligevel på en respektabel 5. plads, der gav adgang til næste VM.

I den kommende slutrunde har Danmark undgået stærke nationer som USA og Sverige, men skal i gruppe A alligevel op imod tophold som for eksempel Canada og Finland. De fire bedst placerede hold af de i alt 8 nationer i gruppe A går videre til slutspillet, og det er faktisk ikke utænkeligt at Danmark napper en billet.

Canada er stort set selvskrevet til en plads i slutspillet, så Danmark skal teoretisk set slås om den sidste billet til slutrunden mod hold som Finland, Tjekkiet og Schweiz, der alle rangerer højere end Danmark på IIHF’s verdensrangliste.

Kaster man et nærmere blik på topfeltet i gruppe A, så er det som udgangspunkt tjekkerne, at Danmark skal udse sig som den nærmeste rival. Kampen mod Tjekkiet den 15. maj i O2 Arena i Prag kan derfor blive en altafgørende kamp for det danske landshold. Det kræver dog også, at Danmark formår at slå de lavere rangerede hold i gruppen som for eksempel Norge, Østrig og Storbritannien.

Danmarks statistik ved VM i ishockey

Danmark har ikke altid præget toppen af ishockey på verdensplan. Men efter nogle år i C-gruppen og B-gruppen vandt det danske ishockeylandshold oprykning til den bedste VM-række i 2003. Der har man på fornem vis formået at forblive siden, således at man i dag officielt kan betragte sig som en af de bedste ishockeynationer i verden.

Antal A-VM deltagelser21
Bedste placering ved A-VM8. plads i 2010 og 2016
Antal kampe ved A-VM i alt46 kampe
Største sejr ved A-VM9-0 over Storbritannien ved A-VM i 2019
Bedste resultat ved A-VM4-3 sejr over Sverige ved A-VM i 2021
Flest kampe på det danske landsholdMorten Green (316 kampe)
Flest point på det danske landsholdJens Nielsen (241 point)
Medlem af IIHF siden1946

Favoritterne ved VM i ishockey 2024 - ifølge bookmakerne

16 hold er med ved A-VM i ishockey 2024 i Tjekkiet. De 16 hold er fordelt i 2 grupper á 8 hold og de fire bedst placerede i hver gruppe går videre til slutrunden. Ifølge de aktuelle ishockey VM odds har ikke alle hold lige store chancer for at spille sig videre. Vi kaster her et blik på favoritterne set ud fra bookmakernes odds på VM i ishockey 2024

 • Canada

  De forsvarende verdensmestre fra Canada er, ikke underligt, igen favoritter til at løfte VM-trofæet. Kigger man på markedets mange odds på ishockey VM, så står det klart, at det nordamerikanske mandskab bærer favoritværdigheden. Canada er ikke blot forsvarende mestre, det er også det hold, der har vundet flest VM-titler gennem tiden. Hele 28 VM-titler er det blevet til siden 1920.

  Canada flag
 • Finland

  Selvom Finland kun har vundet VM i ishockey fire gange, så rangerer de i år som en af de store guldfavoritter, hvis man skal tro bookmakernes hockey vm odds. En del af forklaringen skal ses i lyset af, at Finland især i de seneste 20 år har udviklet sig kolossalt som ishockey-nation. Man har her hevet 3 ud af sine 4 VM-titler, senest ved VM i 2022. Finland spås næsten lige så store chancer for at vinde som de forsvarende verdensmestre fra Canada.

  Finland flag
 • Sverige

  Sverige har været en magtfaktor i international ishockey i umindelige tider, og regnes stadig som en af verdens bedste ishockey-nationer. Sverige har vundet VM hele 11 gange, senest i 2018. Det er efterhånden 6 år siden at man sidst stod øverst på podiet, men ud fra de aktuelle ishockey betting odds at dømme kan 2024 meget vel være året, hvor man rejser sig på ny.

  Sweden flag

Top 5 ishockey-bookmakere

I dette afsnit vil vi gennemgå en række af de bedste bookmakere for danskere at gøre brug af til at foretage sine odds ishockey VM.

 • 1

  Unibet

  Unibet er blandt de største bookmakere på det danske marked, både målt på antallet af brugere på siden, samt det enorme udvalg der er tilgængeligt. Du vil finde lister over alle kampene til spændende odds. Derudover har Bookmaker en nem og overskuelig interface til at lette din brugeroplevelse.

  Unibet
 • 2

  Starda

  Starda er en af de mest kendte og største bookmakere i hele verden, og derfor er de selvfølgelig og blandt de mest anvendte af danske spillere. Udover at du kan satse som du vil på alle kampe og hold hos Bookmaker, kan du også livestreame hver eneste kamp, så du kan følge med i realtid i både kampen og med dine odds, for at få mest muligt ud af spillet

  Starda logo
 • 3

  Cashpoint

  Bookmaker der tidligere havde fuldt monopol på alle betting og casinospil i Danmark forbliver også blandt de store og troværdige bookmakere blandt danskerne grundet sin position som det officielle websted for det spillende og bettende Danmark. Du vil kunne tilgå nogle af de bedste odds på ishockey lige her på deres interaktive hjemmeside.

  Cashpoint
 • 4

  888Sport

  Hos 888Sport kan du også få adgang til det hele med blot få klik. Der er både en bookmaker-sektion til alle relevante sportsgrene, og du kan nemt scrolle igennem siden, for at få et overblik og vælge dit foretrukne hold eller land at spille på.

  Tilmeld dig ved 888sport og få
 • 5

  MrGreen

  MrGreen driver verdens største online bettingbørs, hvilket selvfølgelig giver uendelige muligheder for at bette og spille på alt mellem himmel og jord, og dette inkluderer selvfølgelig også det forestående verdensmesterskab i ishockey 2024. Bookmaker byder på en simpel interface til stor fordel for brugerne, og du kan let navigere rundt for at finde dine udvalgte kampe og hold.

  Mr Green

Populære markedstyper for betting ved VM i ishockey

 • Over/under-markeder
  Over/under-markeder indebærer at forudsige hvor man mål, der bliver scoret under kampen. I modsætning til andre markeder, kræver denne type sats ikke et specifikt antal mål, men blot et estimat over eller under et vis antal.
 • Asian Handicap
  Dette er hvor et af holdene allerede har en tydelig fordel før spillet begynder. Den bruges for at gøre kampen med ligeligt fordelt. Er dit favorithold eksempelvis bedre, vil det skulle vinde betydeligt større, før at du få en gevinst fra det.
 • Double Chance og Draw No bets
  Dette er en unik bettingmetoder, der kræver at du forudsiger to slutresultater, for eksempel at hjemmeholdet enten vinder eller står lige, ligeledes med udeholdet. Draw no Bets omhandler enten hjemme- eller udholdet skal vinde.
 • Both Teams to score
  Denne er lidt mere indviklet og bruges også i fodbold. Her skal du forudsige om begge hold kommer til at score under kampen, og desuden også hvem der vinder.

Live Betting på VM i ishockey

live betting

Live Betting kan være lidt uoverskueligt for nogen, da man netop better imens kampen foregår og spillet udvikles i både den ene eller anden retning. Som spillet udvikler sig, ligeså gør dine odds og dermed din potentielle gevinst. Dette tillader dig at udnytte de ændrende odds, mens de udspiller sig. Altså skal du være opmærksom på, hvordan du vil forholde dig, om du for eksempel vil ændre dit sats du startede med eller fortsætte det.

Populære betalingsmetoder

Her har vi lavet en kort liste over de mest populære betalingsmetoder til at bette på ishockey, der er tilgængelige hos bookmakerne.

Neteller

Neteller er på samme niveau med Skrill. Betalingsmetoden er også en E-wallet og fungerer groft sagt på samme måde. Sikker og hurtig, uden gebyrer og med mulighed for at ind- og udbetale dine penge og gøre brug af dem med det samme.

Skrill

Skrill er en E-wallet, som er især brugbar til casino- og bettingspil. Du overfører dine penge til din E-wallet fra din bankkonto, og derfra vil pengene være disponible til at anvendes til betting. Skrill er også en meget sikker og hurtig betalingsmetode, og både ind- og udbetalinger foregår øjeblikkeligt, hvorfor du med det samme kan bruge dine penge.

Visa

VISA betalingskortet er blandt de største og mest populære betalingsmetoder verden over og kan bruge på praktisk alt alle bettingsider, for ikke at nævne andre butikker, webshops og services. VISA er et sikkert og hurtigt betalingsmiddel til både ind- og udbetaling.

MasterCard

MasterCard er ligesom VISA også det helt store betalingskort på det internationale marked og fungerer på præcis samme måde og under de samme vilkår. Altså vil du ikke finde nogen praktisk forskel mellem de to

Hvilke bookmakers har de bedste odds til VM i ishockey?

Her får du et udvalg over nogle af de bedste odds til VM i ishockey. Vi tager udgangspunkt i hvor meget hver bookmaker p.t. har sat som deres odds på at Finland, der er blandt favoritterne har i odds, hvis de vinder VM.

ishockey bookmakers

 • Starda:Odds 3,80 - odds for 10 kr. giver en gevinst på 38 kr..
 • Unibet: Odds 3,50 - odds for 10 kr. giver en gevinst på 35 kr.
 • Danske Spil: Ingen odds i skrivende stund
 • Bet365: 3,50 - odds for 10 kr. giver en gevinst på 35 kr.
 • Betfair: 3,50 - odds for 10 kr. giver en gevinst på 35 kr.

Som det kan ses, har tre ud af fem bookmakere samme odds på Finland som vinder. Kun Starda har højere odds, hvorfor det ville være bedre at oddse herigennem, hvis du mener at Finland kommer til at vinde.

Top 3 bettingapps til VM i ishockey

I det sidste afsnit for du en kort liste over de tre bedste apps til at bette på VM i ishockey 2024

 • Sol

  Som en af de største bookmakere på det danske marked, får du en smidig, nem og stabil app til at tilgå dine odds til VM direkte.

  Sol CASINO
 • Unibet

  Ligeledes blandt de største bookmakere, kan du være sikker på en seriøs og fejlfri app med et lækkert og overskueligt design, der gør din betting mere behagelig.

  Unibet, bettingsider.tv
 • Cashpoint

  App har en af de bedste bettingapps til rådighed på markedet med sit store udvalg, simple design og opbygning af indhold.

  Cashpoint

Her kan du se kampene ved VM i ishockey 2024

Skal du foretage betting på ishockey eller glæder du dig bare til at se kampene live, så kan du overvære samtlige kampe på TV2. Danmarks kampe vises på direkte TV, mens de øvrige kampe vises på TV2s streamingplatform. Det vil også være muligt at se visse kampe via livestreaming på markedets online bookmakere. Men på dansk grund er det altså TV2, der igen har rettighederne til at vise de spændende kampe fra A-VM.

FAQ. Ofte Stillede Spørgsmål
Author
Søren Jakobsen
Søren Jakobsen har arbejdet professionelt med bookmaking og diverse aktører inden for casinoindustrien i over 10 år. Han har hjulpet med at udvikle flere produkter inden for sports betting, står bag flere artikler om, hvordan man optimerer sit afkast, og er derfor selvfølgelig selv stor fan af både betting og casinospil.
Artikel-vurdering
4/5
1 stemme