Velkomstbonussen op til 600 EUR + 500 FS
Modtag

Bet365 Danmark sportsbook anmeldelse

4.5/5
Sportsbonus op til 1000 kr
Plusser
 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Gode odds
 • Nem hjemmeside
 • God app
 • God sektion med livebetting
Minusser
 • Ikke så mange løbende kampagner

Bet365 er en af de mere kendte sportsbetting sider i Danmark og er populær blandt danske spillere. Her i anmeldelsen kan du læse hvad det er, der gør Bet365 til en betters favorit og hvad der egentlig er fordelen ved Bet365 fremfor andre sportsbetting muligheder.

Det følgende indhold er udelukkende redaktionelt og informativt. Bettingsider.tv er ikke arrangør af hasardspil af nogen art.

Bet365, bettingsider.tv

SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+

I vores Bet365 anmeldelse tager vi et kig på den velkomstbonus de tilbyder og hvilke sportsgrene man kan spille på. Der kommer også en gennemgang af de betalingsmetoder man kan benytte til at bette, og hvordan man laver sin konto hos Bet365 så læs endelig med til enden!

Før du opretter en konto anbefaler vi at du gennemlæser Bet365’s vilkår og betingelser så du også får alt det med småt med, så der ikke dukker nogen ubehagelige overraskelser op. Du kan trykke på følgende link for at gå direkte til siden for vilkår og betingelser.

 

Registrering hos Bet365 Danmark

Allerførst tager vi fat i, hvordan man rent faktisk får lavet sin konto hos Bet365. Det er super nemt og klaret på ingen tid. Ved kontooprettelse skal du indtaste:

Kontaktoplysninger:
Navn, fødselsdato, CPR-nummer, mail og telefonnummer, adresse

Bet365, bettingsider.tv

Login:
Du skal indtaste brugernavn, kodeord og du skal acceptere info om bonusser og tilbud. Du skal også vælge din egen indbetalingsgrænse. Som noget anderledes kan du sætte en aktivitetsalarm som fortæller dig, når der er gået et bestemt rum tid eksempelvis en eller tre timer. Du skal også vælge et forventet månedlig forbrug.

Nu kan du klikke på den grønne ‘Opret konto hos Bet365’ knap, og så er du klar til at komme i gang!

SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+

 

Indbetalinger og udbetalinger

Når man har registreret sig, er næste skridt at indbetale penge. Det er sådan man sikrer sig bonussen og det er sådan man kan placere sine ‘real money’ bets som man kan vinde med. Hos Bet365 har de valgt at tilbyde de mest almindeligt brugte betalingsmetoder i Danmark.

Derfor kan man indbetale med Visa, Maestro og Mastercard debet/kreditkort, Paypal, Apple Pay, Trustly, paysafecard og bankoverførsel. Der tillægges ingen gebyrer fra Bet365’s side og alle indbetalinger sker øjeblikkeligt. Minimumsgrænsen er 50-100 kr afhængig af metoden, og maksimum grænsen er mellem 10.000 og 150.000 kr.

Udbetalinger foregår som regel på samme måde som indbetalingerne er foretaget, men der foretages kun udbetalinger til Visa, Maestro og Mastercard kort, Paypal, Paysafecard og bankoverførsel.

Håndtering af betalingsanmodninger tager mellem 1-5 arbejdsdage og nogle indenfor 24 timer. Her lyder minimumsgrænsen på beløb mellem 50 og 120 kr. og den maksimale grænse er mellem 18.000 og 150.000 kr.

 

En nyttig velkomstbonus hos Bet365 Danmark

Hvad er bedre end en nyttig velkomstbonus, som man kan benytte til at forbedre sine chancer for gevinst? For os er der ikke meget der slår det. Derfor er vi glade for at se hos Bet365, at de tilbyder en matchende bonus.

Velkomstbonussen fungerer på den måde at man skal foretage en kvalificerende indbetaling på mindst 50 kr. Det er et lavere beløb end hos andre bettingsider og den gælder faktisk ikke kun på første indbetaling men på enhver indbetaling indenfor 30 dage. Det er en rigtig god mulighed for spillerne og en rigtig fin detalje.

Bet365, bettingsider.tv

Der er en øvre grænse på 1000 kr. så når du foretager din indbetaling inden for grænsen på 50-1000 kr, skal du blot indløse bonussen og så skal du placere dit væddemål og vente på afgørelsen.

Derefter kan du bruge din væddemålskredit til at placerer væddemål ved at vælge ‘væddemålskreditter’ på din kupon.

SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+

Det kan være lidt forvrirrende at forstå hvordan bonussen virker så lad os komme med et eksempel: Du laver en indbetaling på 100 kr og gør krav på dit tilbud. Du placerer et væddemål med din indbetaling og ser hvordan det går dig.
Uanset hvordan væddemålet går så har du nu en væddemålskredit på 100 kr som du kan bruge til at placere et nyt væddemål.

 

Sportsbetting hos Bet365 Danmark

Bet365 startede oprindeligt med sportsbetting-side og udviklede videre på deres koncept til at inkludere casino også. Det er tydeligt, at de har erfaring indenfor sportsbetting for siden er indrettet overskueligt og let forståeligt, og er nem at bruge til både sports- og livebetting.

Man kan lave sportsvæddemål inden for de allermest kendte sportsgrene men også de mindre kendte. Der er også et rigtig stort udvalg af markeder man kan spille på indenfor de forskellige sportsgrene.

Udover storfavoritten fodbold kan man blandt andet også spille på tennis, boksning/MMA, cykling, dart, amerikansk fodbold og basketball. Deres livebetting sektion tilbyder et udvalg der ikke kun gælder fodboldkampe men også på eksempelvis golf, curling, trav og skisport. Bet365 har en lang række streaming rettigheder hvilket gør det nemmere at følge kampe og begivenheder fra deres livebetting side.

En fordel ved Bet365 er, at deres odds ofte er tidligt ude og de holder også uden store udsving hen ad vejen og det er et tydeligt tegn på, at Bet365 har styr på deres odds. Tilbagebetalingen ligger på et rigtig godt niveau på de fleste af de mindre ligaer, og de ligger også på et konkurrencedygtigt niveau på de store ligaer.

SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+

Ratings
Samlet Bedømmelse
4.5/5
 • Tillid & Retfærdighed
  5/5
 • Spil & Software
  4/5
 • Bonusser og Kampagner
  4/5
 • Kundesupport
  5/5
Spilleranmeldelser
No reviews to show.