Velkomstbonussen op til 600 EUR + 500 FS
Modtag

Tipwin Danmark sportsbook anmeldelse

4.5/5
Velkomstbonus op til 800 kr
Plusser
 • Et bredt udvalg af sportsgrene
 • Mange markeder at spille på
 • Overskuelig opstilling og opbygning
 • God live casino afdeling
 • Generøs velkomstbonus
 • Holder dansk licens
Minusser
 • En smule kedeligt farvevalg
 • Ikke muligt at benytte Mobilepay, Applepay og Paypal

Sportsbetting er utrolig populært i Danmark, og der findes mange steder, hvor man kan spille på de mest populære sportsgrene. I denne anmeldelse får du et overblik over Tipwin Danmark, som muligvis ikke er den mest kendte sportsbook, men absolut en af de bedre af slagsen.

Følgende indhold på denne side er rent redaktionelt og informativt, bettingsider.tv er ikke arrangør af spil.

I anmeldelsen får du information om, hvordan du registrerer dig hos Tipwin Danmark, hvilke betalingsmetoder du kan benytte, hvilken velkomstbonus du kan se frem til, samt anden nyttig information, så du kan beslutte om Tipwin er din næste sportsbetting side. Når du er færdig med at læse vores anmeldelse vil du vide præcis, hvilke fordele og ulemper du opnår ved at spille hos Tipwin Danmark.

 

Registrering hos Tipwin Danmark

Det første skridt for at kunne spille hos Tipwin, er at registrere sig. Derfor starter vi med en gennemgang af, hvordan du får lavet din konto, så du kan komme i gang med at spille.

Det er ganske simpelt at få oprettet en konto hos Tipwin, og det ligner meget oprettelsesprocessen hos mange andre sportsbetting-sider. Man starter med at indtaste al den fornødne information, såsom navn, adresse, e-mail, telefonnummer og CPR-nummer.

Så skal der laves et login, og det kræver en adgangskode og et brugernavn. Til slut skal man ifølge dansk lov vælge en indbetalingsgrænse til kontoen, så klikker man tilvalg fra og til, og tilsidst indtastes en sikkerhedskode, så de ved man er en person og ikke en computer.

 

SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+

Så er du klar til at lave din konto og logge ind med dine oplysninger og CPR-nummer med Nem-ID.

 

Indbetalinger og udbetalinger

Hos Tipwin er der de samme betalingsmuligheder, som man forventer af en sportsbook. Der er mulighed for at benytte betalingskort som VISA og Mastercards, og man kan vælge at bruge e-wallets, såsom Skrill, Neteller og Payz. Derudover er der også mulighed for at vælge indbetalinger med paysafecard og bankoverførsel via Trustly.

Minimum for indbetalinger er 70 kr. og maks. er mellem 7.000 og 10.000 kr. afhængigt af betalingsmetoden.

Udbetalinger kan ske via VISA-kort, Mastercard, Skrill, Neteller og bankoverførsler, og udbetalinger foretages som hovedregel på samme måde som indbetalingen. Er det ikke muligt, vil udbetalinger ske via bankoverførsel.

Grænserne for udbetalinger er minimum 70 kr. og maksimum 16.000 kr. Der er ingen gebyrer på hverken ind- eller udbetalinger, og alle indbetalinger sker øjeblikkeligt, mens udbetalinger kan tage mellem 1 og 3 dage.

 

En lækker velkomstbonus hos Tipwin Danmark

Hos Tipwin vil de gerne forkæle deres kunder, og det gør de allerede ved første indbetaling. Du har mulighed for at indløse en 100% velkomstbonus på op til 800 kr til sports- og live væddemål.

Når du har verificeret din konto og foretager din første indbetaling, kan du indløse bonussen som matcher din indbetaling med op til 800 kr. Det betyder, at hvis du eksempelvis indbetaler 500 kr får du 500 kr ekstra at spille sports- og live væddemål for.

SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+

Det er naturligvis vigtigt for spilleren at vide, hvad gennemspilningskravet er, for at vide hvordan man kan nå det ønskede resultat: at kunne udbetale alle de lækre gevinster vundet med bonussen!

Gennemspilningskrav for Tipwin bonussen er, at det samlede beløb (indbetaling og bonusbeløb) skal gennemspilles mindst 7 gange, før man kan udbetale gevinster. Et eksempel på dette er: Man indbetaler 500 kr og modtager 500 kr = 1000 kr. De 1000 kr. skal gennemspilles 7 gange, så 1000 kr. x 7= 7.000 kr. før gevinster kan udbetales. Den maksimale indsats pr. kupon er 800 kr. og de mindste odds pr. kupon er 1.80.

 

Sportsbetting hos Tipwin Danmark

Der er ingen grænser for hvad man kan spille på hos Tipwin. Det er naturligt, at de ønsker det bedste for deres kunder, og man må sige, at de har tænkt på det hele. Derfor kan man spille på de mest populære sportsgrene såsom fodbold, basketball, håndbold og amerikansk fodbold og man kan spille på de mest populære turneringer, som eksempelvis UEFA nations league, NBA og NFL.

Du kan se hvilke sportsgrene der kan spilles i venstre side af skærmen, og klikker på du på din valgte sport vil du se hvilke turneringer du kan spille på. Ved at klikke på din valgte turnering, vil du se de forskellige matches du kan spille på og hvilke odds de har.

Følgende indhold på denne side er rent redaktionelt og informativt, bettingsider.tv er ikke arrangør af spil.

Tipwin, bettingsider.tv

Du kan vælge at få vist flere forskellige turneringer og du har mulighed for at få vist lige præcis de kampe du er interesseret i. Ved at klikke dig ind på den individuelle kamps markeder, kan du se alle de forskellige muligheder du kan spille på og hvad odds de står til.

Der er naturligvis forskel på hvilke markeder du kan oddse på ved hver sportsgren, men et par eksempler kunne være, at du vælger at spille på hvilken spiller der scorer fra et bestemt hold, hvem der vinder kampen eller om der bliver scoret et lige eller et ulig antal mål.

Der er således virkelig mange muligheder for spillerne og Tipwin har sørget for et bredt og brugbart udvalg for spillerne.

Tipwin, bettingsider.tv

Ratings
Samlet Bedømmelse
4.5/5
 • Tillid & Retfærdighed
  5/5
 • Spil & Software
  4/5
 • Bonusser og Kampagner
  5/5
 • Kundesupport
  4/5
Spilleranmeldelser
No reviews to show.