Velkomstbonussen op til 600 EUR + 500 FS
Modtag

Multivæddemål-beregner: Udregn din potentielle gevinst

Er du også træt af at skulle udregne alle dine odds for at kunne holde styr på dine potentielle gevinster og overskud i din betting? Så benyt vores nemme og hurtige beregner af multivæddemål.

Hvordan fungerer multivæddemål-beregneren?

Multivæddemål spilles flittigt over hele markedet og er en af de mest foretrukne betting-typer i dag. Det kan dog til tider være lidt svært at holde styr på både multivæddemåls odds og potentiel indtjening, når man har op til flere væddemål i sit multivæddemål. Derfor kan du med fordel benytte vores multivæddemålsberegner. Du skal blot indtaste alle dine odds fra dit væddemål og derefter indtaste din samlede indsats. Herefter vil beregneren vise dig din potentielle gevinst.

Parlay Total Wage
The total stake on multiple bets, all of which must win for the parlay to pay out.
EUR
Bet #1 Odds
Bet #2 Odds
Parlay Odds
-
Total Profit
-
Total Payout
-

Hvad er et multivæddemål?

Et multivæddemål er en væddemålstype indenfor sportsbetting, hvor man vælger at spille på flere forskellige udfald på sin spillekupon. Det kaldes også ofte for et kombo-bet, da man kombinerer flere sportsbegivenheder på en og samme kupon. Der er faktisk ikke nogen øvre grænse for, hvor mange væddemålsudfald du kan vælge på dit multivæddemål. I sidste ende afgør bookmakeren om de ønsker at godtage det valgte multibet.

Eksempel på et multivæddemål

Multivæddemål kan være vidt forskellige. Du kan eksempelvis vælge et multivæddemål, hvor du kombinerer en sejr til Barcelona og Real Madrid med et spil på over 2,50 mål i Bayern München - Dortmund samt at AaB fører ved pausen over FC Midtjylland. Hvis vi legede med tanken om, at der var odds 2,00 på samtlige af disse udfald, så ville dit samlede odds være 2,00 x 2,00 x 2,00 = 8,00. For at lave en multivæddemåls-beregning af din samlede gevinst skal du herefter gange det samlede odds med din indsats og bagefter fratrække din indsats. Altså: odds 8,00 x eksempelvis 100 kroner i indsats = 800 kroner. Og herefter fratrække 100 fra 800. Dermed vil din samlede gevinst være på 700 kroner.

Kan det betale sig at spille på multivæddemål

De forskellige væddemålstyper har vidt forskellige fordele og ulemper. Her er de åbenlyse fordele og ulemper ved multivæddemål:

Plusser
  • Mulighed for at bygge høje odds op
  • Mulighed for store gevinster
  • Lille risiko
Minusser
  • Sværere at ramme gevinst
FAQ. Ofte stillede spørgsmål