Velkomstbonussen op til 600 EUR + 500 FS
Modtag

Betting beregner: Beregn hvad du kan vinde på et øjeblik

Gør brug af vores gratis betting beregner i stedet for at bruge oceaner af tid på at udregne potentielle gevinster og tilbagebetaling på dine bets.

Betting beregnere er tilgængelige på *website*

- Singlevæddemål-beregner

- Multivæddemål-beregner

- Asian handicap beregner

Hvad er en bet beregner?

En betting beregner kan være et godt værktøj at have ved sin side, hvis man gerne vil gøre lidt ekstra ud af sin betting. En betting beregner kan på et kort øjeblik  beregne dit præcise overskud på et eventuelt sportsvæddemål, når du blot har indtastet den pågældende data fra dit væddemål.

Helt enkle væddemål kan være nemme nok at udregne, men så snart du bevæger dig ud i flere udfald på en og samme spillekupon eller eksempelvis spiller på fraktionelle odds eller amerikanske odds, så kan det pludselig blive meget sværere at udregne gevinst og tilbagebetaling på dit betting odds.

Uanset om du har spillet et enkelt væddemål eller har kastet dig ud i asian handicap betting eller spil på multivæddemål, så vil du kunne benytte vores sportsbetting odds beregner til at få indsigt i din potentielle gevinst på få sekunder.

Sådan bruger du vores bet beregnere?

Det er faktisk ikke særligt svært at benytte vores betting odds beregner. Den fungerer både til singlevæddemål og multivæddemål som asian handicap-spil, som du kan se nedenfor.

Singlevæddemål

Singlevæddemål er de nemmeste at udregne. Her skal du blot indtaste det samlede beløb, som du spiller for i den ene rubrik og selve oddset på sportsbegivenheden i den anden rubrik. Herefter klikker du blot på beregner-knappen, hvorefter du vil få dit potentielle samlede overskud at se. Du kan også finde mere info om dette på denne side.

Stake
The amount of money risked or invested on a bet. Stake can also be called a wager.
EUR
Odds
Used to determine the total return for every $1 bet, including the amount of money risked.
Payout
€160
Winning amount
€60

Multivæddemål

Ligesom du kan udregne gevinst for singlevæddemål, så kan du også bruge vores odds beregner til kombo bets og multivæddemål. Proceduren er den samme som ved beregning af singlevæddemål. Du skal fortsat indtaste det samlede spillebeløb og herefter oddsene på de forskellige udfald på din spillekupon. For mere information om dette kan du tjekke denne side.

Parlay Total Wage
The total stake on multiple bets, all of which must win for the parlay to pay out.
EUR
Bet #1 Odds
Bet #2 Odds
Parlay Odds
-
Total Profit
-
Total Payout
-

Asian handicap

Asian handicap-væddemål kan være tricky at regne ud, da de opererer med kvarte og trekvarte handicap-lines. I den forbindelse kan du igen få hjælp via vores betting beregner. Her skal du dog også huske at indtaste et potentielt resultat for kampen for at udregne gevinsten fra det pågældende bet. Du kan læse mere om dette lige her.

Selection
Select the team you believe will win the match. This choice is crucial for calculating potential winnings.
Odds
Used to determine the total return for every $1 bet, including the amount of money risked.
Stake
The amount of money risked or invested on a bet. Stake can also be called a wager.
EUR
Asian Handicap
Asian Handicap adjusts odds based on team strengths. Choose from -4 to 4. Lower values favor the team with lesser strength, higher values favor the stronger team.
Home Team Score
:
Away Team Score
Result
-
Payout
-
Profit
-

Hvordan finder man de bedste odds i sportsbetting?

Du kan blandt andet benytte *website*'s match centre til at finde en lang række odds fra forskellige sportsgrene over hele verden. Du skal blot klikke på den pågældende sportsbegivenhed i match centeret for at få vist oddsene på begivenheden. Du kan herefter blive dirigeret direkte videre til den pågældende bookmaker, hvis du synes der er værdi i det pågældende odds.

Brug vores odds-converter til at konvertere odds til oddsformater

I Danmark er vi vant til at operere med odds vist i decimaler. Du kan dog også støde på odds vist i brøker eller som amerikanske odds. Det kan til tider være en udfordring at tyde disse fremmede oddstyper, så du kan med fordel benytte vores odds-converter til formålet.

FAQ. Ofte stillede spørgsmål