Velkomstbonussen op til 600 EUR + 500 FS
Modtag

Singlevæddemål-beregner: Udregn din potentielle gevinst

Spring uden om al matematikken og gør din betting nemmere med vores singlevæddemål-beregner. Her kan du nemt og hurtigt udregne dine potentielle gevinster på dine singlevæddemål.

Hvordan fungerer singlevæddemål-beregneren?

Singlevæddemål eller single bets som det også hedder på engelsk er et af de mest simple spil på markedet. Her spiller man blot et enkelt udfald på sin spillekupon. Det er derfor også den mest simple beregner i rækken af væddemålsberegnere. For at udregne din samlede potentielle gevinst, skal du blot indtaste dit odds odds og din samlede indsats i vores beregner til singlevæddemål. Herefter vil du få din samlede gevinst at se i bunden af beregneren.

Stake
The amount of money risked or invested on a bet. Stake can also be called a wager.
EUR
Odds
Used to determine the total return for every $1 bet, including the amount of money risked.
Payout
€160
Winning amount
€60

Hvad er et singlevæddemål?

Et singlevæddemål er det mest enkle spil, man overhovedet kan foretage sig i sportsbetting. Der er slet og ret tale om spil på et enkelt udfald i en sportsbegivenhed. Dette udfald er det eneste man spiller på og det skal derfor ikke ganges med andre odds som i et multivæddemål.

Eksempel på et singlevæddemål

Singlevæddemål kan komme i vidt forskellige afarter, men ens for dem alle er, at de blot udgør spil på et enkelt udfald. Et eksempel på et singlevæddemål kunne være, at du vælger at spille på, at Brøndby vinder lokalderbyet hjemme mod FC København. Dette singlevæddemål kunne være et 1X2-spil spil på ren sejr til Brøndby, men det kunne også være et singlevæddemål på handicap. Et singlevæddemål kunne også være et spil at der kommer over 2,50 mål i en kamp mellem Barcelona og Athletic Bilbao eller noget helt tredje.

Kan det betale sig at spille på singlevæddemål

De forskellige væddemålstyper har vidt forskellige fordele og ulemper. Her er de åbenlyse fordele og ulemper ved singlevæddemål:

Plusser
  • Større mulighed for gevinst
  • Nemt at udregne
  • Nemt at holde styr på
Minusser
  • Oddset er ofte lavt
FAQ. Ofte stillede spørgsmål