Velkomstbonussen op til 600 EUR + 500 FS
Modtag

Betting på cykling i Danmark


Betting er blevet ekstremt populært siden spillemonopolet blev brudt i 2012. I dag er der en lang række bookmakere på markedet som har introduceret de danske spillere for flere sportsmarkeder end blot fodbold. Cykling er vundet kraftigt frem, både som yndet sportsgren og sportsbetting-marked i Danmark. Vi tager her et dybere kig på cykling betting i Danmark.

Liste over cykling betting odds sider

Rang Bookmaker Rating Bonus Få bonus
1
5/5
Sportsbonus op til 1.000 kr
BesøgLæs anmeldelse
2
4.8/5
Velkomstbonus op til 500 kr
BesøgLæs anmeldelse
3
5/5
Velkomstbonus op til 500 kr
BesøgLæs anmeldelse
4
4.3/5
Velkomstbonus op til 1.000 kr
BesøgLæs anmeldelse
5
4.5/5
Velkomstbonus op til 1.000 kr
BesøgLæs anmeldelse
6
4.8/5
Velkomstbonus op til 1000 kr
BesøgLæs anmeldelse

Alt hvad du bør vide om betting og odds på cykling

Alt hvad du bør vide om betting og odds på cykling
Der er ingen tvivl om at cykling er blevet ekstremt populært i Danmark indenfor de seneste 30 år. Det er især store præstationer af cykelryttere som Bjarne Riis og senere Jonas Vingegaard, som har placeret Danmark på cykelverdenskortet. Begge formåede at vinde Tour de France; Riis i 1996 og Jonas Vingegaard 26 år senere i 2022. De store præstationer har skubbet til cykelinteressen herhjemme, hvor det ikke blot er unge drenge og piger, der drømmer om cykelsport-succes, men også ældre mænd og kvinder har taget sportsgrenen til sig. Det har på samme måde påvirket sportsbetting-verden, da flere og flere nu også har vist interesse for den betting-relaterede del af cykelverden.

Sådan kommer du i gang med betting på cykling

Der er en lang række fantastiske betting sider til cykling i Danmark, og man kunne med fordel gøre op med om man er på udkig efter de helt store løb i cykelverden, eller i stedet gerne vil finde odds på DM i cykling eller odds på hjemlige baneløb. Der kan nemlig være forskel på fokusset hos de forskellige cykling betting odds sider i Danmark og internationalt. Når du har fundet den rette bookmaker med de rette sportsmarkeder, så gør du blot følgende:

 • Opret din spillekonto
 • Tag imod den pågældende bonus eller overfør penge
 • Gå til odds-sektionen ‘cykling’ hos bookmakeren
 • Find det rette cykelløb og klik på det ønskede væddemål
 • Angiv din indsats og klik dit bet igennem til godkendelse.

Top 5 bookmakere til betting på cykling i Danmark

En bookmaker er ikke bare en bookmaker. Det ved enhver, der går bare lidt op i fodbold betting, og det samme gør sig gældende for odds på cykling. Vores panel af eksperter har en bred erfaring i odds på cykling og har derfor gennemtrawlet sportsbetting-markedet for at du kan spille på det absolut bedste cykling betting website i Danmark. Vi har faktisk analyseret os frem til 5 af de bedste på markedet:

 • 1

  Bet365

  Bet365 byder ind med odds på alverdens cykelløb året rundt. Om så du leder efter OL cykling odds eller vil spille på odds på DM i cykling, så har Bet365 udbuddet klar. Der er tale om verdens absolut største spiludbyder og formodentligt også den bedste cykling betting online spiludbyder. Sammen med Unibet opererer Bet365 også med markedshøje odds.

  Bet365
 • 2

  Unibet

  Høje tilbagebetalingsprocenter og et hav af cykling odds markeder er hvad der kendetegner Unibet. Man får her nogle af markedets højeste odds på cykling verden over, og så kan man tilmed nyde godt af forskellige betting-funktioner som for eksempel Bet-builder eller cashout, hvor man kan hive gevinsten hjem fra et cykling væddemål, før det reelt er afgjort.

  Unibet
 • 3

  Mr Green

  Vi kommer ikke uden om Mr Green når vi taler om odds på cykling. Især ikke når talen falder på alt lige fra odds på DM i cykling til odds på seksdagesløb og andre danske cykelbegivenheder, for Mr Green er ekspert på dansk cykling, og det bør man udnytte, hvis man er mest til dansk cykelsport. Mr Green har naturligvis odds på alle øvrige store cykelbegivenheder i verden.

  Mr Green
 • 4

  Bwin

  Bwin opererer også som en af markedets helt store spiludbydere. Her finder man ikke blot alle de store sportsmarkeder indenfor fodbold, basketball, ishockey, håndbold og tennis men også et flot udbud af betting på cykling. Selvom der er tale om en international spiludbyder, så har Bwin dansk spillelicens og man udbyder tillige odds på dansk cykling.

  bwin
 • 5

  Starda

  Starda lægger sig lunt som en solid krydsning mellem Bet365 og Danske Spil. Der er tale om en bookmaker med fødderne lige dele placeret i den danske cykelverden og den internationale cykelverden. Her får man det bedste fra begge verdener. Der er odds på DM i cykling og Danmark Rundt samt diverse banecykling odds, men der også alle de store internationale cykelløb på tapetet.

  Starda logo

Odds på cykling: de mest populære oddsmarkeder

Sportsbetting forekommer på stort alle tænkelige sportsgrene i verden. Og hvis man bare kender lidt til en af disse sportsmarkeder, så vil man kunne nikke genkendende til det faktum, at visse oddsmarkeder er mere populære end andre. Sådan er det i fodbold, sådan er det i tennis og basketball og sådan er det også i betting på cykling. Vi kaster her et blik på de oddsmarkeder indenfor cykling, som bettorne er mest interesseret i at spille på:

 • Samlet vinder af løbet
 • Etapevinder
 • Bjergvinder
 • Pointvinder
 • Holdvinder

Der findes udover de fem ovennævnte også en lang række øvrige oddsmarkeder hos de bedste cykling betting sider på markedet. Der vil blandt andet være forskellige cykling betting specials at vælge imellem, som ændrer for hvert etape i de store etapeløb.

De mest populære cykelløb man kan spille på

Der findes et hav af internationale cykelløb som afvikles igennem en cykelsæson hvert år. Men lige som med andre sportsgrene er der visse events og løb som bare tiltrækker mere opmærksomhed grundet deres størrelse og prestige. Disse løb er:

 • Vuelta a Espana

  Vuelta a España er Spaniens pendant til det italienske Giro d’Italia og det franske Tour de France. Løbet afvikles i slutningen af august og varer cirka 3 uger som de to øvrige etapeløb. Også her deltager verdens bedste cykelhold og cykelryttere lige fra VISMA til UAE Team Emirates og fra Groupama FDJ til Movistar Team.

  La vuelta a Espana
 • Tour de France

  Ingen cykelsæson uden Tour de France. Det franske etapeløb er verdens største, mest prestigefyldte og mest populære. Selv i Danmark sidder flere hundredetusinde cykelentusiaster klinet til skærmen hver sommer og især i 2022 udgaven stod Tour de France i Danmarks tegn. Her fik Danmark æren af de indledende etaper i det prestigefyldte løb, og prikken over i’et kom så til allersidst, da danske Jonas Vingegaard endte på toppen af podiet i det samlede klassement. Tour de France samler hvert år hele cykelverden og man vil finde et hav af cykling odds på alle større og mindre spiludbydere.

  Tour de France
 • Giro d’Italia

  Tre europæiske etapeløb danner på sin vis rammen om hver international cykelsæson. Det første store løb på sæsonen er det italienske Giro d’Italia, der er afvikles henover tre uger i maj måned. Cykelløbet er det næststørste i Europa og er blevet afviklet siden 1909. Det tiltrækker hvert år de bedste cykelryttere og cykelhold som for eksempel danske Jonas Vingegaard fra VISMA-holdet og slovenske Tadej Pogacar fra UAE Team Emirates samt et hav af andre cykelstjerner.

  Giro d’Italia
 • Tour de Suisse

  Tour de Suisse, eller Schweiz rundt som vi også kalder det herhjemme, er også vokset op til at være et skelsættende og prestigefyldt etapeløb. Det klemmer sig ind mellem Giro d’Italia og Tour de France og afvikles henover en kalenderuge i juni måned. Selvom der ikke deltager helt samme mængde af stjernespækkede cykelhold, så skal Schweiz Rundt stadig betegnes som en af de vigtigere europæiske cykelløb i dag.

  Tour de Suisse
 • Milano - San Remo

  Der findes også en lang række fantastiske og ekstremt populære endagsløb i cykelverden. En af dem er Milano - San Remo, der afvikles i marts måned. Her vil man få en tidlig smagsprøve på rytternes dagsform inden forsommeren og sommerens vigtige etapeløb. Udover Milano - San Remo byder cykelåret også på klassikere som Flandern Rundt, det mytiske Paris - Roubaix og Liége-Bastogne-Liége for blot at nævne nogle få.

  Milano - San Remo

Top 3 mobil betting apps til cykelsport i Danmark

licenserede betting app

Mobil betting er super populært og bliver blot endnu mere populært som tiden skrider frem. I dag spiller langt de fleste fra deres mobiltelefoner og også betting på cykling foregår for det meste via mobilen eller tabletten. Vi har derfor testet markedets mange forskellige betting apps til cykling og fundet frem til følgende 3 bedste på markedet:

#1 Bet365 appen

Bet365 er ikke bare verdens største sportsbetting-udbyder, man sørger også for at være på beatet og følger udviklingen nøje på markedet. Derfor har man også gjort alt for at udvikle en af markedets mest brugervenlig apps, som naturligvis er holdt i spiludbyderens klassiske grønne og sorte farvenuancer. Her finder du alt hvad dit cykelsports hjerte begærer.

#2 Unibet appen

Unibet har sammen med Bet365 en af markedets højeste tilbagebetalingsprocenter på odds på cykling, så derfor giver det kun mening at finde sine cykling betting odds på Unibets app. Heldigvis er appen så også ekstremt nem at bruge og giver mulighed for at ind- og udbetale uden problemer såvel som at hente bonusser og lignende. Det er tilmed muligt at oprette sin spillekonto via mobilen, hvis man ikke allerede er kunde på sitet.

#3 Danske Spil appen

Danske Spil har brugt en del år på at forfine sin i forvejen ret så fantastiske app. Den fremstår nu både brugervenlig og moderne og er derfor en glimrende vej til mobil betting på cykling. Det gode ved Danske Spils app er, at man får en lang række cykling odds specials på mindre kendte danske cykelløb samt OL cykling odds hvor danskere er involveret. Der vil tillige være ekstra dækning med odds på DM i cykling og stor betoning på de danske cykelrytteres deltagelse i de store internationale løb.

Pro tips til betting på cykelsport

Som nævnt gør du klogt i at dobbelttjekke den pågældende bookmakers cykling odds før du opretter dig som kunde. Tjek om spiludbyderen har de sportsmarkeder indenfor cykling, du er interesseret i. Derudover kan du med fordel følge nedenstående gode råd fra vores spileksperter for at få sat din cykling betting i mere professionelle rammer, hvis du gerne vil gå lidt mere professionelt til værks.

 • Tjek bookmakerens tilbagebetalingsprocent: Det er de små procenter, der er afgørende i sidste ende som spiller. Husk derfor kun at spille på bookmakere med høje tilbagebetalingsprocenter. Vi har fundet en række frem til dig længere nede i artiklen.
 • Spil ikke på dine favoritter: Hold dig fra at gamble med hjertet. Selvom det er fristende at spille på en danskers odds på ol i cykling eller under et europæisk cykelløb, så lad være. Spil med hjernen og vælg dine bets med omhu, omtanke og research.
 • Differentiér dine indsatser: Du gør klogt i at dele dine indsatser op i ‘små’ indsatser, ‘middel’ indsatser og ‘store’ indsatser. På den måde kan du honorere rigtigt gode fiduser med en passnede indsats, mens middelgode fiduser får mindre indsats.
 • Skab et budget og hold det:  Money management betyder alt i cykling betting, så hold dig til dit budget. Spil aldrig for mere end du har budgetteret og læg aldrig ekstra indsatser i dine allerede aftalte indsatser.
 • Bliv din egen cykelekspert: Du kan gøre meget selv for at skabe succes i din cykelbetting. Du kan vælge at fokusere intenst på cykelsport og læse op på alle online nyheder dagligt samt se alle løb online og på TV gennem hele sæsonen. På den måde kommer du godt ned i stoffer og du vil have et klart bedre grundlag for at vurdere væddemål og cykling odds i fremtiden.

Betalingsmetoder til betting på cykling

Betalingsmetoder til amerikansk fodbold betting

Der er en lang række faktorer, som helst skal være på plads, før man vælger sit bedste cykling betting website. Odds, sportsmarkeder og kundesupport skal være på plads, men betalingsmetoder er faktisk næsten lige så vigtigt. Det handler frem for alt om at sikre sig et godt udvalg af stærke og meget sikre betalingsmetoder, men også et udvalg der kan sørge for hurtige udbetalinger af gevinster. Når du foretager betting på cykling vil du kunne lukrere på følgende gode og populære betalingsmetoder:

Alle indbetalinger foregår øjeblikkeligt, mens du vil kunne nyde godt af gevinstudbetalinger indenfor minutter eller timer, hvis du bruger online banking og ewallets. Du kan ofte indbetale helt ned til 50 kroner, hvis du bare vil teste din betting på cykling. Men du kan også vælge store ind- og udbetalinger, hvis det ønskes.

 

Author
Søren Jakobsen
Søren Jakobsen har arbejdet professionelt med bookmaking og diverse aktører inden for casinoindustrien i over 10 år. Han har hjulpet med at udvikle flere produkter inden for sports betting, står bag flere artikler om, hvordan man optimerer sit afkast, og er derfor selvfølgelig selv stor fan af både betting og casinospil.
Artikel-vurdering
4/5
1 stemme
FAQ. Ofte stillede spørgsmål