Velkomstbonussen op til 600 EUR + 500 FS
Modtag

Marathonbet – Danmark sportsbook anmeldelse

4.3/5
Velkomstbonus op til 900 kr
Plusser
 • Nogle af markedets bedste odds
 • Ingen margen på udvalgte kampe
 • Simpelt og overskueligt layout
 • Glimrende support
Minusser
 • Begrænset udvalg af livestream
 • Lidt bøvlet med mere end en betalingsform af gangen
 • Nogle vil finde hjemmesiden lidt rodet - men der er tilsvarende meget indhold

Det følgende indhold er udelukkende redaktionelt og informativt. Bettingsider.tv er ikke arrangør af hasardspil af nogen art.

Marathonbet har før været en del af landskabet inden for dansk betting, men i 2021 gjorde de comeback, og det ser allerede ud til at have været en meget fornuftig idé. Læs vores anmeldelse af den britiske bookmaker, som du måske allerede kender via deres partnerskab med kæmpeklubben Manchester City.

De er faktisk en af de allerførste bookmakere, der meldte sig på banen, da internettet gjorde sin fremkomst, og de har således været online helt tilbage siden 2002! De har også tidligere været inde på det danske marked, men trak sig tilbage fra det i 2015. Hen mod slutningen af 2021 gjorde de dog comeback, og de har fremdeles nogle af de stærkeste odds på markedet, så det er et varmt gensyn, vi præsenterer her.

De har aldrig gjort sig i smart layout og strålende reklamer, men i stedet slået sig op på at levere et solidt produkt, som lægger sig helt i toppen, hvad angår at levere konkurrencedygtige odds, en glimrende app og en solid kundeservice. Det er dermed en af de bedste bookmakere på det danske marked, du finder her.

SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+

 

Sådan opretter du dig hos Marathonbet

At oprette sig hos Marathonbet er ikke meget anderledes, end det er det hos de andre bookmakere med dansk licens. Du trykker på “Tilmeld dig nu” i øverste højre hjørne af deres hovedside, og bliver derefter fragtet hen til en formular, hvor du skal indtaste forskellig personlig information samt fastsætte en månedlig beløbsgrænse i forhold til, hvor meget du vil spille for. Det er altid en god ide at gennemlæse sidens vilkår og betingelser, så du er klar hvad du går ind til. Vi har linket direkte til Marathonbet’s side med deres vilkår og betingelser så nemt og hurtigt kan tilgå dem.

Marathonbet, bettingsider.tv

 

Ind- og udbetalinger hos Marathonbet

Det er selvfølgelig vigtigt, at man hurtigt kan komme i gang med at spille, og når du er nået igennem den lidt omstændelige tilmelding, så er det tid til at sætte penge ind. Og til det har du et godt udvalg af muligheder.

Hos Marathonbet kan du selvfølgelig både indbetale med dine trofaste kreditkort såsom VISA/Dankort og Mastercard, men du kan også bruge henholdsvis ApplePay, Trustly og Payz.

Det viser, at de er godt med fremme, hvad angår moderne betalingsmuligheder, men det er dog lidt pudsigt, at man kun kan vælge en fast betalingsform, således at man ikke kan indbetale på flere måder, når man først har valgt en. Dette er noget, man godt kan blive lidt irriteret over på sigt. Derudover så går det dog vældigt hurtigt både at ind- og udbetale.

Som det altid er tilfældet, så varer det dog lidt længere tid med en bankoverførsel, uanset om det er indbetaling eller udbetaling, typisk mellem 3-5 bankdage.

 

Marathonbet Velkomstbonus

Man kommer ikke langt uden en ordentlig velkomstbonus til nye kunder, og det ved de skam godt hos Marathonbet. Især ikke, når man er en ganske ny spiller på et marked for sportsbetting (og også selvom de har været her før, Marathonbet stoppede oprindeligt i 2015).

Her får du således en 100% matchende bonus på op til 120 euro, svarende til rundt regnet 900 kroner, på dine første indbetaling, hvilket er aldeles glimrende, selvom du jo flere steder i Danmark kan få op til 1000 kroner i bonus. Men mindre kan også gøre det, især eftersom den kun skal omsættes fem gange, vel at mærke på væddemål til mindst odds 1.50. Dette gør, at du ikke skal bruge alt for lang tid på at omsætte dine midler, før du kan trække dem ud som dejlige kontanter. Minimumssatsen ligger på 5 euro, og hvis du på en uge laver væddemål med en såkaldt kvalificerende akkumulator på 100 euro, vil du modtage 10% af det beløb, altså 10 euro. Dette kan du gøre til maks. 200 euro pr. uge, seks uger i træk, og altså modtage potentielt 120 euro over de seks uger.

SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+

Grænsen på odds 1.50 er lavere end mange andre steder på markedet, hvor du mindst skal gennemspille til odds 1.80, hvis væddemålet skal gælde i forhold til din bonus.

Du skal i visse tilfælde bruge en bonuskode for at kunne opnå bonussen hos Marathonbet, men det vil i så tilfælde fremgå af startsiden.

 

Marathonbet Sportsbetting

Marathonbet, bettingsider.tv

Noget af det første, man lægger mærke til hos Marathonbet er, at deres hjemmeside har et mildest talt rustikt design, og det ligner dermed en hjemmeside, der ikke har fået meget kosmetisk overhaling siden slutningen af 1990’erne, hvor de første gang dukkede op på det britiske marked.

Det ændrer dog ikke på, at den er meget overskuelig og tydelig i farverne, og det dermed er nemt at navigere frem til de væddemål, du ønsker at spille på. Derudover har den smart placeret alle tilbud ude i højre spalte, frem for at de dukker frem overalt og forstyrrer.

Deres udvalg af spil er oppe blandt de bedste på markedet, og det er ikke uden grund, at de har fået sig så godt et ry gennem årene, og at de har været savnet på det danske marked for spil. Deres odds er nemlig også ofte i toppen af poppen, hvad det angår.

Du finder spil på kampe fra langt nede i rækkerne på selv de helt obskure ligaer som for eksempel den malaysiske, og det er ikke noget, man bare lige kan regne med er på papiret.

En af deres mere særlige gimmicks er også, at de på visse markeder og kampe kører med 0% i margen, altså at de ikke hiver den kommission ind, som mange andre bookmakere gør. Det kan også formuleres således, at tilbagebetalingsprocenten er på 100%, og det er ganske unikt. Det sender derfor også odds på de givne kampe helt frem i feltet og er en stor årsag til, at der er mange seriøse spillere, der har savnet at kunne spille hos Marathonbet.

Deres support er ligeledes rigtig fin og dansksproget, og du kan både få fat på dem via live chat, som de fleste foretrækker, samt via telefon og mail.

Slutteligt kan omtales deres relativt nye app, der er lige så simpel i designet som hjemmesiden og derfor også hurtig at navigere rundt på. Det behøver sådan set ikke være sværere end det, og det er en stor del af det, der gør Marathonbet besøget værd.

Ratings
Samlet Bedømmelse
4.3/5
 • Tillid & Retfærdighed
  5/5
 • Spil & Software
  4/5
 • Bonusser og Kampagner
  4/5
 • Kundesupport
  4/5
Spilleranmeldelser
No reviews to show.