Velkomstbonussen op til 600 EUR + 500 FS
Modtag

Betting på amerikansk fodbold i Danmark


Sportsbetting har længe været en super populær ting i Danmark. Vi har spillet på især fodbold i generationer, men i de seneste årtier har nye og andre sportsgrene vundet frem. En af dem er amerikansk fodbold. I denne artikel stiller vi skarpt på amerikansk fodbold og hvordan man kommer godt i gang med amerikansk fodbold betting odds online. Vi kaster også et blik på de bedste amerikansk fodbold betting sider i Dammark.

Liste over amerikansk fodbold betting sider

Rang Bookmaker Rating Bonus Få bonus
1
5/5
Sportsbonus op til 1.000 kr
BesøgLæs anmeldelse
2
4.8/5
Velkomstbonus op til 500 kr
BesøgLæs anmeldelse
3
5/5
Velkomstbonus op til 500 kr
BesøgLæs anmeldelse
4
4.3/5
Velkomstbonus op til 1.000 kr
BesøgLæs anmeldelse
5
4.5/5
Velkomstbonus op til 1.000 kr
BesøgLæs anmeldelse
6
4.8/5
Velkomstbonus op til 1000 kr
BesøgLæs anmeldelse

Alt hvad du bør vide om amerikansk fodbold betting

Alt hvad du bør vide om amerikansk fodbold betting

Amerikansk fodbold har taget til i popularitet blandt danske spillere igennem de seneste 20 år. Amerikansk sport er i det hele taget super populært blandt mange danske bettere og især amerikansk NFL nyder stor interesse. Dynamikken og de storslåede kampe, der kulminerer i den mægtige Super Bowl finale tryllebinder hvert år flere og flere spillere herhjemme. I takt med at den amerikanske NFL har vundet indpas er amerikansk fodbold også blevet en yndet sport herhjemme. Derfor finder mange i dag stort interesse i også foretage amerikansk fodbold betting på de danske og europæiske ligaer.

Sådan spiller du på amerikansk fodbold online

Amerikansk fodbold betting sider fungerer på præcist samme måde som hvis man foretog betting på traditionel europæisk fodbold. Du vil under den pågældende amerikansk fodbold betting side finde en lang række sportsmarkeder der strækker sig lige fra den hjemlige liga i Danmark til den amerikanske NFL. Under hvert sportsmarked vil du finde en lang række amerikansk fodbold betting odds med mulighe for spil på alt lige fra amerikansk fodbold handicap betting og spil på antal mål og lignende.

De overordnede hovedmarkeder omfatter:

 • Vinder af kampen (inklusiv overtid)
 • Handicap spil (inklusiv overtid)
 • Antal point i kampen (inklusiv overtid)

Derudover kan der også findes amerikansk fodbold odds på kombi-spil, der kombinerer eksempelvis vinderen af kampen samt handicap eller vinderen af kampen samt korrekt antal point.

Top 5 over amerikansk fodbold bookmakere i Danmark

Der findes en lang række spillesider som byder ind med amerikansk fodbold betting odds, men ikke alle leverer lige høje odds og lige mange oddsmarkeder. Derfor er det vigtigt at vælge sine amerikansk fodbold betting sider med omhu. Vores spileksperter har hjulpet dig godt på vej ved at analysere markedet og her fundet frem til de absolut bedste amerikansk fodbold betting sider.

 • 1

  Bet365

  Bet365 hører til en af markedets mest erfarne spiludbydere og kan byde ind med et overdådigt udbud af amerikansk fodbold odds. Her finder du alle tænkelige oddsmarkeder og du kan tilmed nyde godt af flere forskellige betting-funktioner, som for eksempel byg væddemål-funktionen. Spiludbyderen har dansk licens og udbyder tilmed en lang række live betting odds på amerikansk fodbold.

  Bet365
 • 2

  Unibet

  Unibet, hører sammen med Bet365, til en af markedets mest solide og hæderkronede spiludbydere på markedet. Man har ikke blot alle de populære sportsgrene på menuen men også alle tænkelige sportsmarkeder indenfor amerikansk fodbold ligaer rundt om i verden. Der er også her en lang række fordelagtige betting-funktoner at lukrere på, som for eksempel bet-builder funktionen og cashout funktionen.

  Unibet
 • 3

  Bwin

  Bwin var en årrække ude af det danske licensmarked men er nu tilbage i fuld vigør. Man leverer et solidt udbud af NFL odds fra den amerikanske liga såvel som oddsmarkeder på amerikansk fodbold i Danmark og resten af verden. Spiludbyderen er en af verdens største sammen med Bet365 og Unibet og gør sig også i mange fantastiske amerikansk fodbold betting kampagner.

  bwin
 • 4

  Betfair

  Betfair er ikke en bookmaker i traditionel forstand. For der er ikke nogen oddssættere i virksomheden. Det er i stedet en oddsbørs, hvor spillerne kan købe og sælge odds af hinanden. Amerikansk fodbold betting er et stort marked på betfair og da spillerne køber og sælger odds vil tilbagebetalingsprocenten kunne blive rigtigt stor. Det betyder, at man ofte vil kunne få ganske høje amerikansk fodbold betting odds på Betfair.

  betfair
 • 5

  Starda

  Starda hører til en af de mere velkendte lokale sportsbetting-udbydere i Danmark. De var pionerer i sin tid, da de var nogle af de første til at udbyde odds på danske sportsgrenes lavere rækker. I dag kan man således også finde et bredt og flot udvalg af amerikanske fodbold odds hos Starda. Men derudover vil man også kunne nyde godt af nogle af markedets hurtigste udbetalinger.

  Starda logo

Amerikansk fodbold betting: de mest populære oddsmarkeder

Præcist som med betting på almindelig fodbold, ishockey, basketball eller håndbold, så byder amerikansk fodbold betting også på en lang række forskellige oddsmarkeder. Nogle af dem minder på sin vis om de øvrige sportsmarkeders oddsmarkeder, andre er helt specifikke for sportsgrenen. Vi kigger her på de mest populære sportsmarkeder indenfor amerikansk fodbold betting:

 • Hvem vinder kampen: Dette spil er et af de mest populære og går ganske enkelt ud på at gætte på vinderen af den amerikanske fodboldkamp. I amerikansk fodbold betting spiller man dog dette oddsmarked inklusiv overtid, hvor der altså SKAL findes en vinder. Derfor er der kun tale om to-vejs væddemål, eftersom kampen ikke kan ende uafgjort. Man kan derfor kun spille på hjemmesejr (1) eller udesejr (2)
 • Hvem vinder kampen med handicap: Ligesom med almindelig fodboldbetting udbydes amerikanske fodboldkampe også med handicap. Især hvis der er tale om en kamp mellem en favorit og en underdog. Her kan underdogen eksempelvis blive tildelt +8,5 point før start. Favoritten skal dermd vinde med 9 overskydende point for at vinde væddemålet.
 • Hvor mange point scores der i kampen: Dette spil kan sammenlignes med over/under spil i almindelig fodbold. Her skal man gætte på om den pågældende kamp ender med et pointantal på under eller over den givne goalline, som bookmakeren har fastsat.

De mest populære amerikanske fodbold begivenheder man kan spille på

Ligesom med almindelig fodbold er der i amerikansk fodbold betting også en håndfuld turneringer og ligaer, som vækker klart mere interesse end andre. I de følgende underafsnit tager vi et kig på de vigtigste og mest populære amerikanske fodbold turneringer i verden.

Grundspillet i National Football League

Grundspillet i National Football League

National Football League bedre kendt som NFL er selve vuggen af amerikansk fodbold. Det var her det hele startede, og det er stadig her al opmærksomhed samles når NFL-hold som Green Bay Packers, Kansas City Chiefs samt de øvrige 30 NFLhold starter den amerikanske fodboldsæson igang med grundspillet. Her spilles der i to overordnede Conferences (Eastern Conference og Western Conference) som så yderligere er opdelt i fire divisioner: East, West, South og North. De 32 hold kæmper i grundspillet om en plads i slutspillet.

National Football League playoffs

Slutspillet eller NFL play offs indledes når grundspillet er gennemført. Her træder de 14 bedste hold ind i det afgørende slutspil, som afvikles i vind-eller-forsvind kampe frem mod den endelige finale, super bowl. NFL play off kampene afvikles hvert år fra midt januar og frem til starten af februar. Der vil hos alle de bedste amerikansk fodbold betting sider blive udbudt en lang række spændende oddsmarkeder, hvor man både kan spille de populære hovedmarkeder men også en lang række specialspil.

Super Bowl

Super Bowl er den store finale i NFL og er blevet tilløbsstykke uden lige. Ikke blot i USA hvor flere millioner sidder klinet til skærmen, men også overalt i verden samt herhjemme i Danmark. Super Bowl er kulminationen på en lang og hård NFL-sæsonen og selve finalen er et show af en anden verden. Udover selve kampen er der også et legendarisk halvlegs-show hvor kendte stjerner underholder. I Super Bowl 2022 (Super Bowl LVII) nappede Kansas City Chiefs trofæet med en tæt sejr på 38-35 over Philadelphia Eagles.

American Football World Championship

American Football World Championship også kendt under forkortelsen IFAF World Championship, er de uofficielle verdensmesterskaber i amerikansk fodbold. Turneringen startede i 1999 og afholdes forskellige steder i verden, hvor de 12 bedste amerikansk fodbold nationer dyster om mesterskabet. Turneringen afvikles hvert 4 år, men 2019 og 2023-udgaverne blev aflyst til fordel for en ny event-dato i 2025. USA er regerende verdensmestre og har i alt 3 VM-titler på CV’et. Alle de bedste amerikansk fodbold betting sider har et væld af oddsmarkeder på turneringen, når den sparkes igang.

European Championship of American Football

Der afvikles også EM i amerikansk fodbold i form af European Championship of american football. Turneringen har været afviklet hvert andet år siden 1983. Italien er regerende europamestre efter at de vandt titlen med en 41-14 sejr over Sverige i EM-finalen i 2021. Finland troner dog øverst på den store all time statistik, da nordeuropæerne har vundet EM-guldet hele 5 gange.

Pro tips til amerikansk fodbold betting

Mange elsker sportsbetting alene for underholdningens skyld. Det kan tit være sjovt at have lidt på højkant sammen med vennerne, hvis man er på stadion for at se sit lokale hold, eller hvis landsholdet spiller. Sådan er det for mange også med amerikansk fodbold. Men nogen har dog en ambition om at drive det til lidt mere end bare et par hygge bets. Hører man til den del af spillerne, som gerne vil gøre sig lidt mere umage med sin amerikansk fodbold betting, så kan man med fordel følge nedenstående råd fra vores amerikansk fodbold-eksperter:

 • Find en udbyder med gode amerikansk fodbold betting bonusser.
 • Spil altid hos en bookmaker med de højeste amerikansk fodbold odds.
 • Undgå at spille med hjertet.
 • Fokusér på en bestemt liga og gør dig til ekspert her.
 • Læs op på info til alle kampe via alle tænkelige medier.
 • Læg et budget for din amerikansk fodbold betting.
 • Hold dig til få væddemål pr kupon, helst singlespil for at øge chancen for gevinst.

Top 3 mobil apps til amerikansk fodbold betting i Danmark

licenserede betting app

Betting på mobilen er efterhånden spillernes foretrukne måde at foretage betting på, og det gælder også for spillere, der er interesseret i amerikansk fodbold odds. Vi har derfor gjort et benarbejde med at få analyseret os frem til markedets tre bedste betting apps til amerikansk fodbold væddemål.

#1 Bet365 app

Bet365 er ikke kun verdens største bookmaker, de har tillige også en af verdens bedste mobil apps når det kommer til sportsbetting, herunder amerikansk fodbold betting. Denne brugervenlige app byder ind med alle de mange oddsmarkeder, som du også finder i computerversionen, men blot i et brugervenlig version, der er tilpasset din mobile enheds skærmstørrelse.

#2 Unibet app

Unibets mobil app er en super brugervenlig applikation, man som amerikansk fodbold sportsbetter vil få stor glæde af. Her udbydes samme flotte udbud af amerikanske fodbold oddsmarkeder som hos Bet365. Derudover kan man lukrere på gode amerikansk fodbold betting bonusser og løbende kampagner, som kan booste ens betting ombord på appen.

#3 Betfair app

Spillebørsen Betfair har også sin egen app, der kan downloades til både Android-enheder og iOS-enheder. Du kan også spille på Betfair via din mobile enheds browser. Appen leverer flere gode amerikansk fodbold betting kampagner og du vil kunne nyde godt af nogle af markedets højeste odds indenfor sportsbetting på amerikansk fodbold.

Betalingsmetoder til amerikansk fodbold betting

Betalingsmetoder til amerikansk fodbold betting

Hvis du gerne vil spille på amerikansk fodbold odds, så er der en lang række amerikansk fodbold betting sider med brede udvalg af betalingsmetoder. Betting på amerikansk fodbold for rigtige penge foregår præcist som med al anden form for sportsbetting. Du skal overføre penge til din spillekonto via en af spiludbyderens mange forskellige betalingsmetoder. På de bedste amerikansk fodbold betting sider, som vi har anbefalet, vil du kunne benytte dig af følgende populære og sikre betalingsmetoder til ind- og udbetaling:

 • Kreditkort: Mastercard, Mastercard Debit, VISA og VISA Electron
 • Ewallet-tjenester: Skrill, PayPal og Neteller
 • Online banking tjenester: Revolut og Trustly
 • Forudbetalte kort: Paysafecard
 • Mobilbetaling: ApplePay og MobilePay.

Stort set alle betalingsmetoder vil kunne gennemføre din indbetaling på få sekunder, mens der kan gå mellem minutter og dage alt efter hvilken metode, du bruger til udbetaling. Online banking tjenesten Trustly er en af markedets hurtigste. Her vil udbetaling af gevinster vundet på din amerikansk fodbold betting kunne blive udbetalt indenfor få minutter. Med kreditkort kan udbetalingen tage op til 3-4 arbejdsdage.

Author
Søren Jakobsen
Søren Jakobsen har arbejdet professionelt med bookmaking og diverse aktører inden for casinoindustrien i over 10 år. Han har hjulpet med at udvikle flere produkter inden for sports betting, står bag flere artikler om, hvordan man optimerer sit afkast, og er derfor selvfølgelig selv stor fan af både betting og casinospil.
Artikel-vurdering
4/5
1 stemme
FAQ. Ofte stillede spørgsmål