Velkomstbonussen op til 600 EUR + 500 FS
Modtag

Odds converter

Odds kan forklares på flere forskellige måder, men vi har alle vores foretrukne oddstype. I Danmark og Europa skriver vi odds med decimaler, men i USA, Asien og i England opererer man med alt lige fra amerikanske odds til fraktionelle odds i brøker. Støder du på andre odds end dem du er vant til, så kan du altid benytte vores odds converter til at konvertere oddsene.

Hvordan fungerer vores betting odds converter?

Vores odds converter er skabt til at udregne ethvert tænkeligt odds og omforme det til en oddstype efter eget ønske. Det er ikke kun en odds converter til decimal odds, men kan også bruges som converter til amerikanske betting odds. Converteren fungerer på den måde at du blot indtaster det odds, du vil have konverteret i selve værktøjet. Herefter vil værktøjet helt automatisk konvertere det pågældende odds til alle øvrige oddstyper og samtidig give dig den præcise sandsynlighed, som ligger til grund for det pågældende odds.

Fraction
The ratio of money risked to potential winnings in betting. Used primarily in the UK and Ireland.
/
Decimal
Used in the rest of the world. A straightforward way to express betting odds, where 1 means even money, and higher numbers indicate longer odds.
American
A betting odds format used in the US, where the payout is the amount wagered plus the odds, making it easier to calculate potential winnings.
Implied Probability %
The probability of an event occurring, calculated from betting odds, used to assess the fairness of betting odds.

Hvilke standard oddsformater findes der på markedet?

Odds kan udtrykkes på mange forskellige måder indenfor sportsbetting. Der er dog en lille håndfuld oddsformater som er mere populære og mere anvendt end andre. Vi tager her et kig på de mest almindelige formater.

Hvad er fraktionelle odds og hvordan bruges de?

Fraktionelle odds udtrykkes i brøker og benyttes især i Storbritannien. Der er som altid tale om en måde at udtrykke en sandsynlighed på, og man gør det så her i brøker fremfor med decimaler. Et klassisk dansk decimal-odds på odds 2,00 vil i fraktionelle odds hedde 1/1. Det udtrykker den mest lige sandsynlighed af et væddemål, eftersom der gives 50% sandsynlighed for udfaldet.

Hvad er decimal odds og hvordan benyttes de?

Decimal odds er de mest benyttede odds i Europa og det er samtidig også de odds vi benytter her i Danmark. I stedet for at skrive odds med brøker vælger vi at udtrykke odds med decimaler. Decimaltallene er et udtryk for den givne sandsynlighed af et væddemål og kan eksempelvis være på 1,10. Dette lave odds udtrykker en stor sandsynlighed for det pågældende udfald og kan omregnes til en sandsynlighed på over 90 procent. Oddset kan også være på 10, hvilket udtrykker en meget lav sandsynlighed for det pågældende udfald.

Hvad er amerikanske odds?

I USA benytter man hovedsageligt amerikanske odds. Her er der tale om odds, der er helt forskellige fra decimal odds og fraktionelle odds. Amerikanske odds udtrykker også sandsynlighed, men vises ud fra hvad de kan give i gevinst eller hvad man eventuelt skal satse for at vinde et givent beløb.

Amerikanske odds kan vises med enten + eller -. Står der et plus foran oddset, så er selve oddset et udtryk for hvor meget du kan vinde, såfremt du spiller 100 enheder på det pågældende odds. Står der et minus foran det amerikanske odds, så udtrykker det i stedet det antal enheder, du skal satse for at vinde 100 enheder. Du kan altid benytte vores amerikanske odds converter til at udregne amerikanske odds hurtigt og nemt.

Sådan udregnes betting odds til sandsynlighed

Vores odds converter til sportsbetting omformer ikke kun de forskellige oddsformater. Den sørger også for at give dig den helt præcise sandsynlighed bag det pågældende odds. Indtaster du eksempelvis decimal oddset 2,00 i vores konverter, så vil du i feltet ‘Implied probability’ kunne se tallet 50. Det er procentsatsen for det pågældende odds og den teoretisk givne sandsynlighed for at væddemålet går hjem.

Betting odds beregnere du kan benytte på bettingsider.tv

- Singlevæddemål-beregner

- Multivæddemål-beregner

- Asian handicap-beregner

FAQ. Ofte stillede spørgsmål
 • Hvad er en odds converter?

  En odds converter er et effektivt oddsværktøj, som du kan bruge i din betting. Værktøjet kan konvertere alle populære oddsformater, så du kan forstå de fremmede odds og deres sandsynlighed.

 • Hvad er fraktionelle odds?

  Fraktionelle odds bruges især i Storbritannien. Det er deres måde at udtrykke odds og sandsynligheder i sportsbetting. Odds 2,00 i Danmark ville eksempelvis hedde odds 1/1 i fraktionelle odds.

 • Hvad er amerikanske odds?

  Amerikanske odds er et oddsformat, der bruges i USA. Her udtrykkes odds med et plus eller minus. Plus odds angiver den gevinst, du kan opnå ved at spille 100 enheder. Minus odds angiver det beløb, du skal spille for at kunne vinde 100 enheder.

 • Hvordan konverterer man fraktionelle eller amerikanske odds?

  Du kan med fordel benytte konvertere odds til decimaler med vores effektive oddsværktøj her på siden.